Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.226 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vannacht is een arrestatieteam van de politie een woning aan de Maaslaan in Brouwhuis binnengevallen. Daar zou zich een verwarde man bevinden. De politie had de straat al geruime tijd van alle kanten afgesloten. Rond 01.40 uur arriveerde het arrestatieteam. Enkele minuten later werden de duur en ramen met geweld geforceerd. De man is daarna geboeid richting een klaarstaande ambulance gebracht. Het is ons niet bekend of de man met de ambulance of door de politie is meegenomen.
Vorig jaar rukte de politie 368 keer uit voor een verward persoon in Helmond.
Harrie Fotografie maakte ook dit keer de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

4 reacties:

Wat een toestand gisteren weer bij ons om de hoek. De politie heeft hem uren lang uit zijn woning proberen te praten en overdag liep hij naakt door zijn tuin. Leek net dat ze hem een spuit probeerde te geven.
We grappig dat er ook een kind stond te kijken en zijn mama vroeg dat ie nou lekker lang mocht opblijven. Ineens moesten we allemaal lachen.

Beantwoorden

368 keer! Wat een gekken hier in Helmond

Beantwoorden
Marijke Verstraeten

Beantwoorden

368 keer en de keren dat ze niet komen, want half Helmond spoort niet. Het zuipt, het snuift, in het Haagje en Helmond-Noord is dit echt geen uitzondering meer. Dus, dit is bij lange na niet vreemd hoor. Kijk maar eens in de ogen van iemand, tenminste als je zelf ogen hebt, dan zie je genoeg. En het zijn er veel, heeeel veel.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *