Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

De automobiliste die gisteravond ernstig gewond raakte toen ze met haar auto van de weg raakte op de Europaweg (N270) is overleden. Dat maakte de politie zojuist bekend. Het slachtoffer is een 23-jarige Poolse vrouw.
Het eenzijdig verkeersongeval vond plaats rond 20.45 uur ter hoogte van de kruising met de Brandenvoortse Dreef. De auto die richting de stad reed, sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop en kwam op de andere rijbaan terecht.
De automobiliste was de enige inzittende en werd naar het ziekenhuis overgebracht waar zij aan haar verwondingen is bezweken. Haar nabestaanden in Polen zijn met hulp van de Poolse autoriteiten geïnformeerd. Specialisten van de Verkeersongevallen Analyse onderzoeken de toedracht van dit ongeval.
Weet jij meer en/of heb je dashcam- of camerabeelden van dit verkeersongeval? Dan hoort de politie dat graag via 900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Een collega van Harrie Fotografie maakte gisteravond foto’s.

7 reacties:

Oh wat erg, ik hoorde er gisteravond van.
Rust zacht, heel veel sterkte voor de nabestaanden.

Beantwoorden

Heel veel sterkte voor de nabestaanden🕯

Beantwoorden

Verschrikkelijk zeg

Beantwoorden

Heel veel sterkte voor alle betrokkenen van ongeval …💕
Wens familie vrienden heel veel sterkte en kracht toe 🙏😢
Rust in vrede🙏🕯️

Beantwoorden

Heel veel sterkte voor de nabestaanden 🥲🥲🙏🙏

Beantwoorden

Sterkte nabestaanden

Beantwoorden
Wilma van den Akker

Vrijdag fotografeerde Jeanne Schriks onderstaande zwarte vlag op de Traverse. Die werd gehesen vanwege het overlijden van de automobiliste. Lees eventueel ook het gastblog dat Robert van den Broek schreef over de betekenis van die vlag.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *