Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.397 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

“Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! We hebben de BehindTheChair.com One Shot Hair Award 2019 gewonnen!!! Niet te geloven!!” Zo maakte Avanti kappers vanochtend het nieuws bekend dat hun Nancy Martens die prijs naar Helmond haalde. Die award kreeg zij vannacht in Washington D.C., de hoofdstad van de Verenigde Staten.
“The biggest hair award show on the planet” (volgens de organisatie) werd voor de vijfde keer georganiseerd. Dit jaar waren er maar liefst 304 duizend inzendingen uit 80 landen voor 1 van de 44 categorieën. In de categorie ‘Big Shot Avant-Garde, international’ was de Deurnese kapper aan de Helmondse Steenweg de winnaar. Niet de eerste prijs die Avanti dit jaar binnenhaalde. 3 Maanden geleden werd Arjan Bevers gekroond tot Nederlands beste kapper.

5 reacties:

Die voor een coupe du troep is het nu de hoofdprijs betalen.

Beantwoorden

Proficiat ????????

Beantwoorden

Mooi toch. Als bijstandsgerechtigde ga je toch niet naar zo’n kapper?
Die knipt je volledig kaal.

Beantwoorden

Wederom gefeliciteerd Avanti. Een knappe prestatie!! 🙂
Maar jullie prijs gaat mij ook weer kosten. Mijn vrouw zal wel weer vinden dat ze vrijdag een extra knipbeurt bij jullie ‘nodig’ heeft. 🙁

Beantwoorden

@Carel op dinsdag 27 augustus 2019 om 06:23:

Daar ben je mooi klaar mee Carel.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *