Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Arjan Bevers van Avanti Kappers werd gisteravond gekroond tot de beste kapper van Nederland. Want hij werd uitgeroepen tot ‘Hairdresser of the Year’ tijdens de 28e Coiffure Award, hét kappersgala van het jaar. Er streden 95 genomineerden om deze meest invloedrijke en vooraanstaande kappersprijs van Nederland. De presentatie was in handen van Eva Jinek.
Bevers werd voor de tweede maal in zijn carrière als beste verkozen, de eerste keer was in 2015. Een gerenommeerde nationale en internationale jury beloonde hem naast de hoofdprijs ook met de awards voor ‘Dameskapsels regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg’ en ‘Heren Zuid’. Zichtbaar geëmotioneerd nam Arjan Bevers zijn awards in ontvangst: “Dit is een avond die ik niet snel ga vergeten”.
Avanti Kappers die op de Steenweg zit, kreeg ook de ‘Team Award’ tijdens het gala waar in totaal 13 Coiffure Awards werden uitgereikt.

9 reacties:

Gefeliciteerd

Beantwoorden

Gefeliciteerd knap gedaan????

Beantwoorden

de beste, maar ook de duurste.

Beantwoorden

De duurste maar ook de lekkerste!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Arjan. Goed om te weten dat Helmond de beste kapper van het land heeft! Het zal druk worden op de Steenweg.

Beantwoorden

Grote proficiat

Beantwoorden

Als je maar betaald, dit soort prijzen kun je alleen maar winnen als je een marketing pakket koopt bij de organisatie.

Beantwoorden

Ongelofelijk als je de kappers modellen ziet, Schandalig!
Hoe achterlijker kan het worden?

Beantwoorden

Doet hij ook het netjes knippen van een kapsel op hoogte onder de gordel?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *