Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.057 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Tot 1 april konden alle inwoners van Helmond hun ideeën indienen over het centrum. Het beste idee voor ‘Jouw Centrum van Helmond’ kwam van Phaedra Koster. Haar idee is dat er in het centrum een speciale plek komt voor de jeugd. Een eigen plek waar je naar toe kunt om gewoon met vrienden te zijn. Of een eigen feest. Phaedra zal met Helmond Marketing samenwerken om te kijken hoe we haar idee kunnen uitvoeren.
Vandaag kreeg de winnares van de ideeënwedstrijd een Hellemond Giftcard van wethouder Erik de Vries en Theo Gloudemans van Helmond Marketing. Proficiat Phaedra en veel plezier en succes met de uitwerking van je idee!

 

3 reacties:

Goed alternatief voor de jeugd! Maar ik ben nu meer geïnteresseerd op de Graffiti op canvas die erachter zit.Volgens mij is ie van Blade (NYC) en in welke gebouw hangt ie? Ik zou er graag een foto van willen maken…. Grtz Jeremy

Beantwoorden

@DJER op vrijdag 24 juni 2016 om 12:39:

Zeker weten doe ik het niet helemaal, maar volgens mij is het een werk uit de ‘vaste collectie’ van het Helmondse Gemeentemuseum, eigendom van de gemeente.Ik sluit niet uit dat het werk ergens in ’t Cour hangt.

Beantwoorden

@Frans op vrijdag 24 juni 2016 om 14:43:

Dat hangt inderdaad in ’t Cour, op de werkkamer van wethouder De Vries.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *