Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

archieffoto: Vico HoozemansBrouwhorst is weer in de race voor de titel ‘Schoonste Winkelgebied van Nederland’ 2018. Dat winkelcentrum van Brouwhuis staat dit jaar in de top 10. Brouwhorst was vorig jaar de winnaar van de Winkelgebied Verkiezing. Ook dit jaar scoort het winkelgebied dus goed. Uit onderzoek van NederlandSchoon is gebleken dat de bezoekers tevreden zijn over de betrokkenheid van de ondernemers en de gemeente. “Winkelcentrum Brouwhorst heeft een zeer actieve ondernemersvereniging. Dagelijks wordt het winkelgebied schoon gemaakt en worden er kleine reparaties verricht. Daarnaast zijn bezoekers erg te spreken over de inrichting waardoor het er prettig toeven is.”  
Op dinsdag 30 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt en gehuldigd door NederlandSchoon. Tijdens die uitreiking wordt ook de ‘Gemeente (groot, middelgroot en klein) met de Schoonste Winkelgebieden 2018’ en ‘Grootste Stijger 2018’ bekend gemaakt. 
Voor de zesde keer op rij organiseert Stichting Nederland Schoon de verkiezing van ‘Schoonste Winkelgebied van Nederland’. De omvang van de verkiezing groeit ieder jaar. Vorig jaar deden er 77 gemeenten en 576 winkelgebieden mee, dit jaar 125 gemeenten en 581 winkelgebieden. Met een gemiddelde van 8,1 scoren de winkelgebieden in top 10 dit jaar hoger dan ooit. Ook ligt voor het eerst sinds de start van de verkiezing het gemiddelde van álle winkelgebieden in de verkiezing boven de 7.

3 reacties:

Hmm…. die commissie loopt blijkbaar niet om het winkelcentrum, waar Mcdonalds zakken de plantsoenen ‘sieren’ als papieren kerstballen.

Beantwoorden

Trots op de harde werkers????

Beantwoorden
Franka van de Voort

Hoe meer leegstand, hoe schoner dat het blijft.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *