Buiten is het 26 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.874 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

Zojuist werd bekend gemaakt dat Hub Noten de nieuwe stadsprins van de Keiebijters is. Terwijl de Helmondse carnavalsverenigingen en andere carnavalsliefhebbers op het plein voor het kasteel in het winterzonnetje toekeken, werd hij geïnstalleerd als Prins Briek XLIV. Daarmee volgt hij Gertjan van Stratum (Prins Briek XLIII) op als Prins der Keiebijters.
In het dagelijkse leven is hij orthopedisch chirurg in het Elkerliek Ziekenhuis en het Medisch Centrum Waalre en de clubarts bij Helmond Sport. Huub Noten, de vader van de nieuwe stadsprins, was in 1963 de eerste Prins der Keiebijters. Zie lijst op Wikipedia.
De Keiebijters bestaan dit jaar 55 jaar. ‘Doede gallie mee..?’ is hun motto voor Carnaval 2017 en goud is de kleur van het Klurredweile.

in de reacties hieronder staan updates.

13 reacties:

Net als je vader wij vinden dat leuk groetjes van jac oud chauffeur

Beantwoorden
Lenny Van Den Broek

Nou hoef je voorlopig de eerste maanden niet naar het ElkerZiek of naar Waalre toe, slaapt die vent wel eens want hij houd ook nog die voetballers fit

Beantwoorden

Gefeliciteerd hub noten!!! ALAAF

Beantwoorden
Suzanne van de Moosdijk

Leuk leuk!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Hub

Beantwoorden
Nellie van Vijfeijken

Proficiat Hub geniet ervan! Kei mooi.

Beantwoorden

Kei skon Hub…maak er een geweldig carnaval van!!!

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd! Schon!

Beantwoorden

Gefeliciteerd, dè wordt unne kei skonne carneval!

Beantwoorden

En zing maar gezellig mee

Beantwoorden

Update 1:
Onze burgemeester draagt zaterdag de macht (tijdelijk) over
Prins Briek XLIV zwaait tijdens carnaval 2017 de scepter over Helmond. B&W is ervan overtuigd dat hij onder het motto Doe de gallie mee..? ervoor gaat zorgen dat we weer een fantastisch carnavalsfeest krijgen.
Burgemeester Elly Blanksma overhandigt de Prins de stadssleutel zaterdagmiddag in het kasteel. Tenminste, als hij en zijn gevolg de proeven van bekwaamheid naar tevredenheid uitvoeren.

Beantwoorden

Update 2:
Stadswinkel, gemeentelijke kantoren en bieb gesloten tijdens carnaval
Zoals elk jaar tijdens de carnaval zijn de Stadswinkel en kantoren van onze gemeente gesloten op maandag en dinsdag. De gemeente is op die 2 dagen ook telefonisch niet bereikbaar. Voor alle duidelijkheid, dat maakte de gemeente (en niet Prins Briek XLIV alvast) bekend.
Omdat de Stadswinkel 2 dagen gesloten is, kun je er woensdagochtend 1 maart zonder afspraak binnen lopen voor geboorte- en overlijdensaangifte. Dit geldt alleen voor deze aangiften. Voor andere zaken, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort of rijbewijs, moet je wel gewoon een afspraak maken.
De bibliotheek is zondag, maandag en dinsdag gesloten.
Tijdens de carnavalsoptochten in het centrum, Mierlo-Hout, Stiphout en Brouwhuis zijn zaterdag, zondag en maandag tijdelijk enkele wegen (pdf) afgesloten .

Beantwoorden

#fijnfisjenie

Beantwoorden
medewerkster Elkerliek ziekenhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *