Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.194 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Logistiek dienstverlener CB Fashion viert vandaag het 20-jarig bestaan. In 1996 richtten Mark Fransen en Marie-Jose van der Linden Fashionwheels op. Door een joint venture met CB (voorheen Centraal Boekhuis) ontstond 2 jaar geleden CB Fashion; een grote integrale logistieke dienstverlener voor de Fashion & Lifestyle industrie.
Sinds de opening van het eerste distributiecentrum in Helmond is de warehouse capaciteit met de distributiecentra in Culemborg en Alphen aan den Rijn uitgegroeid tot 100.000 m². Het bedrijf werkt voor een brede groep van toonaangevende nationale en internationale merken zoals Suitsupply en Van Gils. CB (inclusief CB Fashion) heeft ruim 1000 medewerkers in dienst en realiseerde in 2015 een omzet van 113 miljoen euro.

1 reactie:

Mooi bedrijf om voor te werken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *