Buiten is het 3 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.428 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Freek Stegehuis en Hans van den Bergh hebben Citadel Squash en Fitness in Brouwhuis verkocht aan Fitnessclub Nederland. Die 2 (beiden 60 jaar) begonnen in 1993 dat sportcentrum aan de Rivierensingel. Zij kijken terug op een geweldige tijd en zijn dankbaar voor de vele warme contacten die er zijn geweest en nog steeds zijn. Hun zaak gaat nu verder onder de naam Fitnessclub Helmond. Daarmee wordt dat het zesde filiaal van deze fitness-organisatie die vorig jaar december in Tiel haar eerste filiaal opende.
In januari wordt begonnen met verbouwen om de fitnessruimte in Brouwhuis flink te vergroten. Het sportcentrum blijft dan gewoon geopend en zondag 15 januari is er een open dag vertelt Inge Schouten. Zij is samen met Judith Verbeek en Ton Schouten eigenaar van Fitnessclub Nederland. Deze organisatie wil elk jaar met 4 filialen groeien.
Ton Schouten is ervaren met het opbouwen van een fitnessketen want hij is 1 van de 3 oprichters van Basic-Fit. Na 3 jaar en 32 vestigingen werd dat in 2010 verkocht voor enkele tientallen miljoenen euro’s. Inmiddels wordt de waarde van Basic-Fit (met ± 300 vestigingen) geschat op een miljard euro. Wellicht 😉 omdat een maand geleden, na veel vijven en zessen, de Helmondse Basic-Fit in de Rijpelberg werd geopend.

4 reacties:

Dus toch verkocht. Ben erg benieuwd hoe het gaat worden.

Beantwoorden

verandering is niet altijd verbetering

Beantwoorden

Hopelijk wordt het weer als vroeger, maar Citadel is wel een stuk duurder dan Basic-Fit. 🙁

Beantwoorden

ben nog lid van de club maar ik zou graag opzeggen i.v.m. drukke werkzaamheden
zoek naar de juiste handeling om op te zeggen
groetjes Gerrie

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *