Buiten is het 2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.789 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
179reacties

Namens het CDA stelden Saskia Peters en Thijs van Wetten schriftelijke vragen aan B&W over de vestiging van de low-budget fitnesszaak Basic-Fit aan de Rakthof in de Rijpelberg.
Vandaag hieronder hun vragen (Questions) met daaromheen hun volledige toelichtingen. Zodra de antwoorden (Answers) van het college bekend zijn, plaatsen we die ook in zijn geheel in de reacties.

Het college heeft onlangs ingestemd met de vestiging van een low-budget fitness faciliteit in het voormalige Nobra pand aan de Rakthof te Helmond.
Klopt het dat uw college heeft ingestemd met de vestiging van deze fitness exploitant op de locatie Rakthof 6 te Helmond?
De CDA fractie maakt zich dan zorgen om drie punten namelijk de vestigingseisen fitnesscentra in Helmond, de verkeersveiligheid en de parkeervoorziening.

Is er voor de vestiging van een fitness exploitatie op deze locatie een bestemmingsplan wijziging nodig ?
Het CDA Helmond vraagt zich af of er voor het vestigen van een fitnesscentrum nog specifieke eisen aan een ondernemer gesteld worden op het gebied van bevoegd personeel en veiligheid bezoekers.
Het CDA Helmond vraagt zich ook af of de komst van low-budget fitness vestigingen bijdragen aan de werkgelegenheid. Immers de vestigingen creëren weinig werkgelegenheid terwijl het wel ten koste kan gaan van de werkgelegenheid bij de huidige fitnesscentra. Werkgelegenheid die we in Helmond hard nodig hebben.

De vestiging zal veel verkeer met zich meebrengen. Daarnaast kent deze fitness exploitant een systeem waarbij de toegangspas kan worden doorgegeven aan familieleden zonder bijbetaling. Hierbij is het aantal leden niet meer leidend voor het aantal benodigde parkeerplaatsen.
Bent u op de hoogte van deze werkwijze?
Is het correct dat de exploitant een tekening heeft aangeleverd bij de gemeente waar weliswaar het vereiste aantal parkeervlakken is ingetekend maar dat dat geen recht doet aan de dagelijkse praktijk van parkeren bij de low-budget exploitanten?
Is het correct dat er in voornoemde tekening geen rekening is gehouden met een fietsenstalling ?
Zo ja waarom niet? Zijn daar geen eisen voor bij een vestiging?
Worden er verkeersmaatregelen getroffen in deze buurt teneinde de veiligheid van medeweggebruikers en bewoners te borgen?

De ondernemers gevestigd op dit industrieterrein maken zich zorgen om deze ontwikkeling.
Heeft het college gesproken met ondernemers ter plaatse en wat zijn de afspraken die zijn gemaakt?
Deelt u onze zorgen over de voor te nemen vestiging op de voornoemde drie punten ?
Is het college bereid om bij het operationeel worden van deze exploitant extra te handhaven op parkeren en eventuele verkeersoverlast in deze buurt?
Welke bevoegdheden heeft het college als er na vestiging overlast wordt geconstateerd ? Heeft u dat ook vastgelegd ?

In de reacties hieronder diverse updates.

179 reacties:

Ah, het CDA is bang dat de klandizie bij de sportschool bij één van hun raadsleden terugloopt…
Deel van de vragen snijdt sowieso geen hout: pasje mag slechts door 1 persoon tegelijk gebruikt worden, dus aantal pasjes is wel degelijk richtinggevend voor aantal leden dat op een bepaald moment aanwezig kan zijn (en dus eventueel moet parkeren).

Beantwoorden

Ach,het CDA stelt een vraag.Dan moet hier wel eigen belang aan ten grondslag liggen.

Beantwoorden

Zouden die ontzettend sportieve menschen niet gewoon allemaal met de fiets naar de sportschool komen? Heb je direct al een deel van je sportieve prestatie geleverd…

Beantwoorden

Wauw! Ik wist niet dat een sportcentrum zo dreigend en gevaarlijk kon zijn.

Ik dacht dat we juist in Nederland minder regels wilden ten aanzien van ondernemerschap en het MKB?

Beantwoorden

Gezondheidsbevordering van de inwoner telt niet meer? kunnen ze ergens goedkoper terecht…..waanzin. Ben benieuwd wat het kost om deze onzinnige vragen te laten beantwoorden…

Beantwoorden

Men zou juist blij moeten zijn met een sportschool die goedkoper is. In de Rijpelberg zit verder niets wat dat betreft. Dus de wijkbewoners zullen echt niet allemaal met de auto komen! En goedkoper abonnement, dus voor meer mensen betaalbaar. Helemaal top.

Beantwoorden

Parkeeroverlast, daar geeft de gemeente niets om. Bewoners hebben ook last van parkeeroverlast van de ORO. Daar wordt ook niets aan gedaan. En handhaven doet de gemeente ook niet.

Beantwoorden

Ik zie Basic-fit met goedkope gezinspas wel zitten en mijn man ziet Tatjana wel zitten. Haha.
Ik dacht dat het CDA het gezin als hoeksteen van de samenleving zag?

Beantwoorden

Mooi dat er ook een Basic Fit in Helmond komt!

Beantwoorden

Schiet me net te binnen…

Dezelfde vragen kunnen in meer of mindere mate bij vrijwel elke Helmondse basisschool gesteld gaan worden voor wat betreft “parkeer- en verkeersoverlast”.

…onzinnig en belachelijk, toch?

Wat mij betreft wel…

Beantwoorden

ben ook blij met Basic-Fit in de wijk, maar ze moeten er wel voor gaan zorgen dat men niet vanuit het industrieterrein met grote vaart de Weg door de Rijpel op kunnen gaan scheuren, want dan gebeuren er zeker wel ongelukken, met fietsers en auto’s die op de Weg door de Rijpel rijden. Het is nu al vaak onoverzichtelijk daar, ook door de wasstraat. Er zou dus duidelijk een drempel of iets moeten komen voordat ze de Weg door de Rijpel op schieten.

Beantwoorden

Update 1:
Basic-Fit start in februari in de Rijpelberg
Ondanks de zorgen van het CDA, opent Basic-Fit in februari de deuren van de nieuwe vestiging aan de Rakthof 6 in de Rijpelberg. Dat meldt deze fitnesszaak met meer dan 140 vestigingen vandaag op haar website. De gebruikelijke openingsaanbieding en hetgeen de sportschool te bieden heeft, staat op de webpagina Basic-Fit Helmond Rakthof.

Beantwoorden

Toppie, lekker dichtbij

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 9 december 2015 om 14:29:

eindelijk

Beantwoorden

@Vera. slimmerik, en voor een ander weer ver weg.

Beantwoorden

Blijf het raar vinden dat het CDA zo moeilijk doet over de komst van zo iets sportiefs. Niet sportief van ze. 😉
Ben bang dat ze het dadelijk nog winnen ook, want zoals ze altijd zelf zeggen, wij regeren deze stad.

Beantwoorden

@Irma op dinsdag 24 november 2015 om 17:57:

Spijtig voor je man, maar Tatjana is vanaf begin 2015 het gezicht van Basic-Fit niet meer. Zij is vervangen door Ryan Woodle en daar zal je man (tijdens het sporten) niet vrolijk van worden neem ik aan.

Beantwoorden

Update 2:
Basic-Fit opent op zaterdag 6 februari de deuren
Op zaterdag 6 februari gaat de Basic-Fit open, bevestigt een woordvoerder van het bedrijf. Net als alle Basic-Fits is ook de vestiging n de Rijpelberg eigendom van deze fitnessketen. Op bovenstaande raadsvragen van het CDA gaf B&W nog geen antwoorden.
Basic-Fit werd in 2013 opgericht en is inmiddels de grootste van Nederland (140 vestigingen) en Europa (in totaal 350 vestigingen). In 2013 werd een meerderheidsbelang voor 280 miljoen euro verkocht aan een Britse investeringsmaatschappij (die met winkelketen Action een groot succes in haar portefeuille heeft).
Fitness is booming in Nederland. Anno 2015 zijn er plusminus 3 miljoen Nederlanders te vinden in de ruim 1600 fitnesscentra in ons land en de totale markt is goed voor zo’n 1 miljard euro aan omzet.

Beantwoorden

Ik hoorde vanmiddag dat vergunning is stopgezet. Ivm bezwaren uit de omgeving.

Beantwoorden

Als het waar is dat de vergunning stopgezet is, dan is dat erg jammer. Wilde hier lid worden. Dan ga ik maar naar Deurne naar de sportschool.

Beantwoorden

Werd tijd medio januari zeggen ze dan…

Beantwoorden
Simone van Knegsel

Update 3:
Rechter schorst de vergunning om Basic-Fit te starten
De omgevingsvergunning die Basic-Fit kreeg om zich te vestigen in de voormalige showroom van BMW-dealer NobraCars aan de Rakthof is geschorst. Dat besloot de voorzieningenrechter op 22 december omdat niet op voorhand vast staat dat de daarvoor benodigde parkeerplaatsen er komen. Een tweede struikelblok bleek de fysiotherapiepraktijk die ook in dat pand komt. Daarvoor wordt in de verleende vergunning geen toestemming verleend. Deze rechtszaak werd aangespannen door 2 fitnesscentra (Sport Citadel Brouwhuis en Body Business) en 5 organisaties die zijn gevestigd op het bedrijventerrein (Werbri Medical Systems, Oswin International, Stichting ORO, Houtse Turnvereniging H.T. ’35 en Fysiotherapiepraktijk Rakthof).
Nadat de gemeente de vergunning op 14 oktober 2015 aan Basic Fit Nederland verleende, tekenden dat zevental bij de gemeente bezwaar aan. De beslissing op dat bezwaarschrift is nog niet bekend. Omdat de rechter oordeelt dat er een gerede kans is dat de gemeente Helmond hun bezwaren gegrond verklaart en om een onomkeerbare situatie te voorkomen, werd de vergunning geschorst.
Basic-Fit heeft daarop de werkzaamheden in en aan het pand gestaakt. Maar het fitnessbedrijf laat ons vandaag weten (en zie ook de tweet hieronder) er nog altijd vanuit te gaan dat de aangekondigde opening op zaterdag 6 februari wordt gehaald. Een woordvoerder zei dat zij inmiddels in beroep zijn gegaan tegen de beslissing van de voorzieningenrechter. Basic-Fit verwacht daarvan een positieve uitkomst zodat zij op 6 februari de deuren gewoon kunnen openen.

Dit nieuws is met dank aan Corrie die dat maandagavond hierboven al aangaf waarna wij het verder uitzochten.

Beantwoorden

Mocht de vestiging niet doorgaan, dan weet ik in ieder geval van welke fitnesscentra ik nooit geen lid ga worden. Ik hoop dat de vestiging op 6 februari gewoon geopend wordt.

Beantwoorden

GVD, eerst die christelijke zuurpruimen die moeilijk gaan doen en nu de concurrentie. Kom op nou!! Ik was juist blij dat er een goedkope fitness komt, niet iedereen heeft geld zat.

Beantwoorden

Mensen uit de wijk komen te voet of met de fiets
Waarom moeilijk doen om die paar auto’s
Het gebied is een soort klein industrie terreintje zonder huizen op het rakthof

Beantwoorden

Dom dit . concurrentie is juist goed voor de consument .

Beantwoorden

laat ze dan in de oude bieb gaan zitten kunnen ze meteen 24 op 7 open blijven in de stad

Beantwoorden

Eerst was het een garage hoeveel auto’s stonden er toen, citadel en body business hebben al helemaal geen last van gepakeerde auto’s die daar dan staan alleen bang dat ze klanten kwijt raken.

Beantwoorden

Tsss bezwaar Door 2 andere sportscholen…………

Beantwoorden

Zonde, ben benieuwd hoe lang dat gedoe allemaal gaat duren. Met rechtszaken en dergelijke kan zoiets lang gerekt worden.

Beantwoorden

@Marielle Van Veen op donderdag 7 januari 2016 om 06:46:

Ongetwijfeld VVD stemmers die toch net niet helemaal voor de vrije markt zijn…. 😉

Beantwoorden

Dat citadel maar moeite stopt in zichzelf vernieuwen ipv concurrenten dwarszitten.

Beantwoorden

In aanvulling op eerdere berichtgeving, wil Basic-Fit graag reageren op enkele punten hierboven.

De voorzieningenrechter heeft de omgevingsvergunning geschorst op 22 december 2015. Basic-Fit heeft daarop de werkzaamheden gestaakt. De voorzieningenrechter heeft gesteld dat er nog een aantal punten zijn waar de gemeente en Basic-Fit nader naar moeten kijken (waaronder het aantal parkeerplaatsen die Basic-Fit op eigen terrein moet inpassen). De gemeente en Basic-Fit zijn in overleg op deze onderdelen en zullen dit spoedig afronden.
De procedure die nu nog loopt is het bezwaar wat is gemaakt tegen het verlenen van de vergunning. Hierop verwachten partijen spoedig uitspraak. Is deze uitspraak positief voor Basic-Fit, dan kan de vestiging medio februari open.

Met vriendelijke groet,
Basic-Fit Nederland

Beantwoorden
Basic-Fit Nederland

@Basic-Fit Nederland op donderdag 7 januari 2016 om 15:51:

Wat een domper dat jullie openingsweekend uitgesteld moet worden. Jammer dat het zo moet. 🙁 Geef de moed niet op, heel veel succes! Mijn stem hebben jullie en van veel Helmonders zo te zien.

Beantwoorden

Jammer hoor, Gratis sporten tot maart wordt zo maar 2 weken. 🙁

Beantwoorden

Dat wist ik dat het pas in februari open zou gaan ☺ maar hoop ook nie veel later want heb me al ingeschreven en is maar tot maart gratis hihi

Beantwoorden

@Evert op donderdag 7 januari 2016 om 17:54:

Er komen vast andere (openings)aanbiedingen.
Als aan alle voorwaarden wordt voldaan, natuurlijk.

Beantwoorden

Helmond zou deze sportschool moeten omarmen. Doordat zij lagere prijzen hanteren, maken zij het sporten voor meer mensen betaalbaar. Beter voor de mensen die meer gaan bewegen. Als gevolg daarvan hoeven ze minder aanspraak op de zorg te maken.

Beantwoorden

lijkt het zelfde verhaal als de burgerking. ..

Beantwoorden

@Fred op dinsdag 24 november 2015 om 11:10:

Wie is dat CDA-raadslid eigenlijk met die sportschool? Of verwar je het met dat geval van een paar jaar geleden met die ijssalon in Mierlo-Hout van een CDA-raadslid?

Beantwoorden

Jammer. Wat een negatieve acties.
Gezellig buurtje waarin Basic-Fit komt te zitten. #NOT
CDA zal wel veel extra stemmen trekken met hun blokkeeractie. #NOT

Beantwoorden

Update 4:
B&W ziet geen problemen voor de vestiging van Basic-Fit
Hieronder de volledige beantwoording van B&W in antwoord op de schriftelijke vragen van het CDA:

 1. Ja het klopt dat wij hebben ingestemd met de vestiging van deze fitness exploitant op de locatie Rakthof 6 te Helmond.
 2. Ja, voor de vestiging van een fitness exploitatie op deze locatie is een bestemmingsplan wijziging nodig. Een fitnessbedrijf is niet rechtstreeks passend in de daar geldende bestemming “bedrijventerrein”, incl. aanduiding “autobedrijf”. Wij hebben een omgevingsvergunning verleend om af te wijken van het bestemmingsplan ten behoeve van dit fitnessbedrijf.
 3. U vraagt zich af of er voor het vestigen van een fitnesscentrum nog specifieke eisen aan een ondernemer gesteld worden op het gebied van bevoegd personeel en veiligheid bezoekers.
  Nee. Dit is een zaak van de ondernemer zelf.
 4. Het is algemeen bekend dat low budget ketens onder meer verdienen door reductie van personeel. De fitness sector is een zuiver commerciële sector, onderhevig aan de krachten van de markt. Het is aan de bedrijven zelf om via specialisatie een eigen marktaandeel te verwerven. Het is niet aan de gemeente om zich te mengen in deze concurrentieverhoudingen.
 5. Het aantal vereiste parkeerplaatsen wordt bepaald op grond van de Bouwverordening Helmond 2012 en een algemene norm voor sportscholen in de gemeentelijk Beleidsregel parkeernormen Helmond 2007, i.c. 4 parkeerplaatsen met 100m2 bruto vloeroppervlakte. Deze beleidsregel sluit aan op de landelijke richtlijnen van het CROW. Het CROW neemt daarin trends mee. De gestelde parkeernorm voor sportscholen drukt in feite de gemiddelde parkeerbehoefte bij de verschillende sportschoolconcepten uit.
 6. Basic Fit heeft als verplicht onderdeel van de aanvraag voor de vereiste omgevingsvergunning een situatietekening aangeleverd met daarop ingetekend de parkeervakken. De aanvrager heeft zich gebaseerd op de genoemde Beleidsregel parkeernormen Helmond 2007. De bereikbaarheid, de grootte en het aantal van de parkeervakken zal, mede naar aanleiding van de uitspraak van de voorzieningenrechter d.d. 22 december 2015, door ons nogmaals doorgerekend worden. Dit zullen wij vervolgens meewegen in het door ons te nemen besluit op de ingediende bezwaarschriften.
 7. Op de situatietekening is aan de voorzijde van het gebouw ruimte voor (brom)fietsen ingetekend.
 8. Wij zien bovenop het stellen van de eis om te parkeren op eigen terrein op dit moment geen aanleiding om extra verkeersmaatregelen te treffen.
 9. In de periode vóór verlening van de vergunning zijn er bilateraal diverse contacten geweest tussen individuele wethouders, ambtenaren, Basic Fit en partijen aan de Rakthof maar ook daarbuiten, met name over de door die partijen verwachte parkeeroverlast. De ervaringen uit deze contacten zijn meegewogen bij de besluitvorming rondom de vergunning. Naar aanleiding daarvan is met Basic Fit de afspraak gemaakt dat zowel gemeente als Basic Fit zelf toeziet op het parkeren en bovendien Basic Fit op basis van een goede verstandhouding met omliggende bedrijven klachten m.b.t. parkeeroverlast oplost.
 10. Wij hebben er vertrouwen in dat Basic Fit zich aan de verleende vergunning en gemaakte afspraken houdt.
 11. Zoals hierboven geschetst, zijn er afspraken gemaakt met Basic Fit over toezicht op parkeeroverlast.
 12. De verleende vergunning, met daarin de eis van parkeren op eigen terrein, is handhaafbaar door intrekking van die vergunning of het opleggen van een last onder dwangsom. Daarbij is ons college bevoegd gezag. Deze bevoegdheden liggen vast in de wet.
Beantwoorden

Gelukkig maar, B&W mag van mij blijven! 🙂

Beantwoorden

MOOI, wanneer kan ik beginnen???

Beantwoorden

Beloven wij dat we op de fiets komen.. GOED! bezig B&W !!!

Beantwoorden

Verkeersoverlast, dan moet je maar eens kijken hoeveel auto’s er staan te wachten bij de auto wasserette, die staan ooit tot aan de weg door de rijpel, over Verkeersoverlast te spreken.

56 parkeer plaatsen op eige trein, ik denk dat er sportzalen bij zijn die veel minder hebben, zeker aan eige parkeerplaatsen.
mensen van rijpel komen tevoren of met de fiets, basic fit moet er nog rekening mee gaan houden dat er bedrijven in de buurt zitten die daar misbruik van gaan maken, zoals Oro!!!.

Laat deze sportschool maar lekker zijn deuren openen, KOM OP NOU…….

Beantwoorden

Ik ben benieuwd of ze medio februari halen. Heb er een hard hoofd in.

Beantwoorden

@bert op zaterdag 16 januari 2016 om 10:54:

Bert ge bent aan t zeiken er komt bijna niemand z’n auto meer wassen dat vinden mensen te duur! En ik kan t weten want ik woon er!!

Beantwoorden

Wees blij dat er eindelijk een iets in de Rijpelberg komt!!! Sporten tegen een normaal tarief, wees blij en klaag niet zo!!

Een pand wordt weer goed gevuld en er is geen leegstand. Is voor de omliggende bedrijven ook niet erg positief als een pand lang leegstaand.

Gezien het aantal inwoners van Helmond kan het nooit zo zijn dat deze sportschool te veel is. Zegt meer iets over de sportscholen die klagen.

Beantwoorden

Nou.. Het akkoord lijkt er te zijn van de gemeente… Tijd om af te gaan bouwen zodat ik met mijn vers aangeschafte jaar abonnement kan beginnen. Enne. Ik kom te voet. Dus geen parkeerplek nodig.

Beantwoorden

Update 5:
Basic-Fit moet opening weer verder uitstellen
“In het tweede kwartaal van 2016 gaan wij onze nieuwe club Helmond Rakthof openen. Door omstandigheden hebben wij de opening helaas uit moeten stellen tot het tweede kwartaal van 2016.” Dat meldt Basic-Fit op haar website.
Daarmee is de opening in de Rijpelberg wederom uitgesteld. Een maand geleden kondigde de fitnessketen via een huis-aan-huis folder aan dat op 6 & 7 februari het openingsweekend zou zijn. Op 7 januari meldde Basic-Fit op de weblog dat hun vestiging mogelijk medio februari geopend kon worden. Die week uitstel toen werd veroorzaakt door een aangespannen bezwaarprocedure van 7 belanghebbenden bij de gemeente. Of het uitstel tot het tweede kwartaal daarmee ook verband houdt, weten we niet. De beslissing van de gemeente op dat bezwaarschrift is tot op dit moment nog niet bekend gemaakt.
Harry Fotografie maakte vanmiddag onderstaande foto van het betreffende pand aan de Rakthof 6.

Beantwoorden

Van al dat uitstel lijkt onderhand afstel te te komen. 🙁

Beantwoorden

Wat een gedoe zeg

Beantwoorden

Jammer, ik wil beginnen

Beantwoorden

Ja dat wist ik al hihi

Beantwoorden

Maar hoop dat ze dan wel opengaan want de motivatie word al minder haha

Beantwoorden

Wordt zeker hetzelfde verhaal als de Burger King die in Helmond zou komen 😉

Beantwoorden

In dat geval hebben we ook niks aan die actie Tot maart gratis sporten. Ik ga er niet voor naar Eindhoven. Ik wil mijn geld terug.

Beantwoorden

In de Rijpel sporten, pffff… man daar wil ik nog niet dood gevonden worden.
Ik blijf lekker bij Body Business sporten!

En voor degenen die voor Tatjana gaan, die doet de reclames al lang niet meer.
Veel plezier met die vatsige rooie baardaap die ze nu gebruiken!

Beantwoorden

Hoop dat de opening doorgaat. Het bezwaar zal wel het meest van de andere omliggende sportscholen komen. Zij zijn immers duurder. Ik blijf wachten op Basic Fit. Gaat het niet door, dan word ik in Deurne lid van een sportschool. Niet meer in Helmond.

Beantwoorden

Ik dacht dat gemeente Helmond meer bedrijven aan wilde trekken. Zal op deze knullige manier niet lukken. Schrikt alleen maar af.

Beantwoorden

Pfff balen dit ???? had nog zoveel sport zin

Beantwoorden

Zit toch genoeg aan fitness scholen in Helmond

Beantwoorden
Stefan van den Heuvel

Jammer, extra concurrentie kan nooit kwaad. De gevestigde Helmondse sportscholen hebben in de loop der tijd de prijzen opgedreven. Zou mooi zijn als die prijzen meer onder druk kwamen zodat ze weer wat schappelijker worden.

Beantwoorden

Ik sport bij fit for free. Nog goedkoper ook dan basic fit.

Beantwoorden

Balen, mijn voornemen daar naar toe te gaan is weg. 🙁
Dank je wel CDA. #NOT

Beantwoorden

Ohw dat is kut! Had er zo’n zin in om te gaan beginnen!

Beantwoorden
Marjolein van den Bos

Niet leuk!

Beantwoorden
Marjolein van den Bos

@Marjolein van den Bos op woensdag 3 februari 2016 om 21:23:

Nee idd Marjolein. Mss toch tijdelijk naar Nuenen, maarja dat is wel een stukje rijden weer ????

Beantwoorden

@Sanne Sonnemans op woensdag 3 februari 2016 om 21:44:

Ja is wel ff rijden ja… zeker als ik smiddags in Geldrop moet werken.. maar ik wil wel sporten ff bedenken wat ik ga doen

Beantwoorden
Marjolein van den Bos

Raar dat mensen massaal naar nieuwe sportscholen gaan,ze denken dan ook meteen een beter figuur te krijgen of conditioneel erop vooruit te gaan,nieuwe apparaten waar je niks hoeft te doen en toch een wereldsfiguur krijgen,word eens wakker allemaal,dat bestaat toch niet,het gaat om de energie die je er zelf instopt,geen poespas met allerhande afval verhalen en trilplaten,keihard trainen en voedingspatroon aanpassen niet anders,of je gaat erheen om thuis even de sleur te ontlopen dat is een andere gedachte maar nieuwe sportscholen met nieuwe apparaten,hoeveel zijn er die inmiddels al geopend en de mensen als schapen achter elkaar aan,en hup weer naar een andere enz.en weer niet het gewenste resultaat bereikt want wat blijkt,je was niet fanatic genoeg,er zijn meer dan genoeg sportscholen in helmond,en dan zijn er ook nog mensen die zeggen,ja lekker dichtbij kan ik goed parkeren,,als je met de fiets gaat heb je er al een halve les opzitten.en wat betreft de prijzen op het einde van de maand ben je overal hetzelfde bedrag kwijt,het zijn gewoon lokkertjes.

Beantwoorden

Ik zeik niet, ik kijk zo vanaf mijn stoel bij de wasstraat binne.
Maar daar gaat het niet om, je moet nu maar eens gaan kijken waar basicfit komt het staat nu al vol met auto’s van oro op parkeerplaats van basicfit, dus wie zeikt er nou…..

Beantwoorden

Ga Body Business en Citadel Brouwhuis echt vermijden. Beetje de pret voor anderen bederven en zelf torenhoge tarieven vragen. Pff. Ik hoop echt dat BasicFit nog naar de Rijpel komt.

Beantwoorden

Update 6:
Basic-Fit in de Rijpelberg gaat zaterdag 28 mei eindelijk open
Zaterdag 28 mei gaan de deuren van de nieuwe Basic-Fit op Rakthof 6 in de Rijpelberg dan eindelijk open. Zaterdag 28 en zondag 29 mei houden zij een open weekend. Het openen van deze Helmondse vestiging heeft nogal wat kruim gekost. Die opening stond eerder begin februari gepland.
“De bouw van de club heeft helaas wat langer geduurd dan we hoopten, maar het eindresultaat zal een hoop goedmaken! Om je geduld te belonen hebben we een mooie actie bedacht voor iedereen die zich NU gaat inschrijven bij Basic-Fit Helmond: het inschrijven is gratis, je kunt gratis sporten tot 1 juli 2016, gratis Yanga Sportswater en je krijgt een handdoek en bidon cadeau!” zo laat het bedrijf zojuist weten.

Beantwoorden

Yeaaaa eindelijk

Beantwoorden

Eindelijk????

Beantwoorden

Helemaal toppy lekker dicht bij huis geen parkeerplaats nodig

Beantwoorden

Nou dan moeten ze toch op schieten want er staat nog niks binnen nu

Beantwoorden

Gelukkig. Had al een mail gehad. Kunnen we eindelijk starten.

Beantwoorden

Update 7:
uhh, Basic-Fit Helmond gaat morgen helemaal niet open
In tegenstelling tot hun eerdere berichtgeving, gaat de Basic-Fit in de Rijpelberg dit weekend niet open. Dat liet Hiuxing ons zojuist via Twitter weten.
De melding daarover op de website van Basic-Fit luidt:

Beste sporters in Helmond,
Helaas hebben we een teleurstellende mededeling.
Vandaag hebben we te horen gekregen dat de uitspraak van de rechter op een ingediend bezwaar ervoor gezorgd heeft dat de Basic-Fit te Helmond dit weekeinde niet open kan.
De rechtbank heeft in deze zaak besloten om het besluit van de gemeente (om de vergunning te verlenen) te schorsen en verder te verwijzen naar de bodemprocedure. Wij zien de uitslag in deze bodemprocedure positief in en verwachten medio volgende week te horen wanneer deze procedure dient. We hebben de laatste weken er alles aan gedaan om de club dit weekeinde te openen, helaas is het nu nog niet zover.
Houd regelmatig de website in de gaten zodat we u van meer informatie kunnen voorzien over de opening van deze club.

Vanmiddag om half 2 ging Harrie Fotografie daar foto’s maken. We vonden het de moeite om hun laatste voorbereidingen vast te leggen voor de opening morgen. Een opening die met zoveel horten en stoten tot stand kwam (zie onze eerdere berichten hierboven). Op dat moment was er daar nog niets bekend over het cancelen van die opening vanwege een mogelijk langdurige bodemprcedure. Omdat we het zonde vinden je zijn 10 foto’s te onthouden, staan die hieronder. Volgens de trotse filiaalmanager (de dame op de foto) kreeg deze vestiging als eerste Basic-Fit de nieuwe uitstraling van deze fitnessketen.

Beantwoorden

Wat een soap zeg!

Beantwoorden

Voor ge t weet loopt tajana in Helmond

Beantwoorden
Jeffrey Van Haaren

Gaat de kant van Burger King op…..

Beantwoorden
Hans Verhofstadt

Belachelijk dat zo moet omdat er andere het niet willen en bang zijn om mensen kwijt te raken ba ba zielig volk

Beantwoorden

Balen zeg

Beantwoorden

Het is dus klaar maar mag niet open?

Beantwoorden
Angel Steenbekkers

Ja fijne he Aristo… zielige gedoe van bb en citadel.. bang dat ze leden kwijt raken en dan bezwaar indienen…. ondernemen heet dat

Beantwoorden

@Twan Verbakel op vrijdag 27 mei 2016 om 18:17:

Beetje dom ,hoe meer ophef ,hoe meer reclame op het moment ,nu wil iedereen natuurlijk ff gaan kijken bij Basic-fit !!!

Beantwoorden

Is niet moeilijk om een zaak kapot te maken en wat zou je denken van mensen die al een abonnement gekocht hebben omdat basic fit hier kwam gewoon te gek voor woorden zal wel commentaar van de concurrentie zijn en een hulpje bij een of andere ambtenaar die gratis sport ergens anders

Beantwoorden

Wat een zooitje!

Beantwoorden

Van sporten in een BMW naar sporten….oh nee

Beantwoorden

@Twan Verbakel op vrijdag 27 mei 2016 om 18:17:

Tis niet normaal meer. Opzouten met de politieke gedoe. Concurrentie is gezond

Beantwoorden

Wat is de reden van het bezwaar dan??

Beantwoorden

Zo balen! Gaat het nu weer niet door 🙁 Ben blij dat ik me nog niet ingeschreven had. Was van plan dat dit weekend te doen…

Beantwoorden

Ga denk ik mijn rekeningen straks maar in dienen bij de bezwaarmakers
Door die klootviolen mogen wij betalen en krijgen er niks voor
Basic fit kan er niks aan doen
Het zijn die zeikzakken er omheen die liggen te KUTTE
BEDANKT

Beantwoorden

Beetje jammer dit

Beantwoorden

Tja…

Beantwoorden
Renato van Bloemenhuis

@Wendy Schulpen op vrijdag 27 mei 2016 om 19:59:

vorige keer was het iets over te weinig parkeerpplaatsen en body buisnis en sitadel hadden daar last van, knap he, zijn gewoon bang voor concurentie

Beantwoorden
Jolanda de Ruijter

Mooi, al die knuppels die al een abonnement afsluiten voordat er überhaupt iets is

Beantwoorden

Belachelijk. Door deze zeurkousen gaat het dus weer niet door. Ook de gemeente slaat een flater. Geeft niet bepaald vertrouwen aan ondernemers die iets in Helmond willen starten.

Beantwoorden

Ik denk dat het tegelijk met “onze” burger king opent……

Beantwoorden

Je hoort toch vanuit je eigen KRACHT te ondernemen en zo anderen te blijven verbinden aan jouw onderneming. Ben je bang dat mensen vertrekken voor het geld dan moet je jouw businessplan gaan bijstellen en daar de energie in stoppen i.p.v. in een andere ondernemer, maar ja….. Leuke woordspelingen trouwens in dit verhaal “kracht en energie”. Alle ondernemers succes gewenst

Beantwoorden
Frank van der Putten

Wat jammer zeg! Ik wilde graag gaan!

Beantwoorden

Ik denk dat de enige juiste reactie is om morgen om 11 uur voor de deur te staan, klaar om te trainen. Ik ga me om 11 uur inschrijven, punt. Meer mense mee eens? 11 uur?

Beantwoorden

Dat er maar een open gaat die 24 uur open is netals in ehv

Beantwoorden
SamiraArjan BoumaQorri

@SamiraArjan BoumaQorri

Ik ben er zelf nooit geweest maar bij Amytimefitness in Mierlo-Hout kun je 24/7 sporten. Kan dus ook in Helmond.

Beantwoorden

Wat een gezeik… maar meteen weer uitschrijven dan

Beantwoorden

Zegt meer iets over Citadel en Bodybusiness. Triest dat ze ook “tegen” stemmen terwijl zij niet eens op die industrieterrein staan.

Bah

Beantwoorden

@F van hout op vrijdag 27 mei 2016 om 18:28:

Dat geeft B&W ook toe in antwoord 9 op de vragen van het CDA in januari. 🙂

In de periode vóór verlening van de vergunning zijn er bilateraal diverse contacten geweest tussen individuele wethouders, ambtenaren, Basic Fit en partijen aan de Rakthof maar ook daarbuiten,

https://www.deweblogvanhelmond.nl/actuele-onderwerpen-helmond/qa-vestiging-low-budget-fitness-in-de-rijpelberg/#comment-180273

Beantwoorden

Update 8:
In de Rijpelberg kreeg Lotte van der Vlies onderstaande folder van Basic-Fit in haar brievenbus:

Beantwoorden

Die folder heb ik ook gehad ja. Het bestellen van het drukwerk, daadwerkelijk drukken, verspreiden onder de bezorgers en rondbrengen was natuurlijk al lang en breed in gang gezet toen het besluit viel dat men niet open mocht gaan.

Beantwoorden

Is er nog een kans dat basic fit in de rijpelberg komt? of is het wettelijk gewoon klaar?

Beantwoorden

@peter op dinsdag 7 juni 2016 om 15:41:

Dat is net wat de rechter gaat beslissen. Maar dat kan soms jaren duren. 🙁
Slecht voor de naam Helmond. 🙁

Beantwoorden
Toon van Laarhoven

Ja dit is nou weer net iets voor de gemeente, gooi open dan ding en laat de mensen lekker sporten, kom op nou

Beantwoorden

Update 9:
De leden van Basic-Fit Helmond kregen het onderstaande mailtje:

In navolging op onze mail van afgelopen vrijdag 27 mei willen wij jullie laten weten dat we bericht hebben gehad over de voortgang van de bodemprocedure.
De volgende zitting zal eind juli plaatsvinden. Helaas mogen wij tot die tijd onze prachtige club in Helmond niet openen.
Wij vinden het een super vervelende situatie.
Wij hopen dat jullie met veel plezier aan het sporten zijn op een andere club van Basic-Fit en gaan er vanuit dat we na de zitting meer weten over de openingsdatum.
We houden jullie op de hoogte.

Beantwoorden

Ach gutte… Word dit nu net zo’n Burger King verhaal???!

Beantwoorden
Mariëlle Verhulst

Toch fijn dat je dan bij inschrijving tot 1 juli gratis kunt sporten…..

Beantwoorden
Gabriëlle Peet Helmink

@Jolanda de Ruijter op vrijdag 27 mei 2016 om 20:44:

Zal wel met parkeervergunning te maken hebben

Beantwoorden

Ziet er heel mooi uit jammer dat het buiten gebruik is. Snap het probleem ook niet waarom het niet open mag.

Beantwoorden

Ben vanmiddag rond 1600 langsgereden. Ik had makkelijk op iedere auto op dat hele industrieterreintje een euro kunnen leggen.
Wat een politiek gelul weer.
Maar goed, rij ik wel met mijn auto dwars door Helmond naar de vestiging in Nuenen

Beantwoorden

Man man ellende

Beantwoorden

KAOLO voor niks mijn abbo zo vroeg opgezegd bij Fit for free

Beantwoorden

Wat kost dit een hoop geld man. In iedere wijk in Helmond is wel een sportschool en in Rijpelberg is die er eindelijk ook. Ligt daar kant en klaar en mag niet open. Heeft dit nu met concurentieangst te maken? Ik snap het niet.

Beantwoorden

@Kor Zegers op woensdag 8 juni 2016 om 21:30:

Volgens mij ligt het deze keer niet aan de politiek.

Beantwoorden

@Lenie Weijnen op woensdag 8 juni 2016 om 22:37:

Niet? Heeft niets te maken met de familiepolitiek en alle vertakkingen en belangen in het helmondse bedrijfsleven? Ok , dat is nieuw voor mij

Beantwoorden

wat een bullshit over vergunning!! er is zat ruimte naast de basicfit! en daarbij parkeren alle omliggende bedrijve daar nu ook zijn auto op basic fit terrein, ook lekker optyfe dan en op eigen plek gaan staan

Beantwoorden

Echt belachelijk!!!!

Beantwoorden

@Kor Zegers op woensdag 8 juni 2016 om 21:30:

Juist heb zelf wasstraat aan rakthof hoop gezeik en ophef om niks zijn paar pipo s op industrieterein die denken er last van te krijgen ben blij dat er leven komt extra aanloop extra klanten en geen pand wat weg staat te rotten vind erg voor basic fit welkom in Nederland

Beantwoorden

Nou wanneer gaat de nieuwe basic fit Helmond open, ik wil graag gaan sporten.
lekker dichtbij 100 meter lopen van mij vandaan, dus lekker dichtbij.
Is er al een datum te noemen? Of gaat het nog langer duren.
Nou ik hoor het graag zodat ik mijn sportschoenen uit de doos kan halen.

Beantwoorden

BMW van Helmond had groen licht gegeven en op die voorwaarde heeft basic fit de zaak klaar gemaakt,echter de omliggende bedrijven hebben een rechtzaak aangespannen I.V.M parkeeroverlast en de rechter heeft tot 2 x toe de vergunning geweigerd,dus de gemeente kan wel ja zeggen maar de rechter beslist,en zoals het er nu voorstaat is het waarschijnlijker dat het niet doorgaat dan wel.

Beantwoorden
ik denk vette pech

@Andre op zaterdag 30 juli 2016 om 12:37:

Die bodemprocedure kan jaren gaan duren, hopelijk passen je sportschoenen tegen die tijd nog.

Beantwoorden

Weet je wat, ik doe mijn sportschoenen aan en ga iedere dag kijken of basic fit open is, heb ik ze in ieder geval goed ingelopen

Beantwoorden

Update op de site:

Beste leden van Basic-Fit Helmond,

Graag geven wij jullie een update inzake de opening van onze vestiging in Helmond. De rechter heeft in de bodemprocedure besloten dat de rechtbank meer informatie nodig heeft om over deze kwestie te oordelen en heeft een adviesbureau ingeschakeld om advies uit te brengen inzake de parkeersituatie rondom deze club. Dit bureau zal daar zeker enkele maanden voor nodig hebben en pas daarna zal de rechtbank een uitspraak doen. Helaas mogen wij tot die tijd onze prachtige club in Helmond niet openen.

Zoals jullie begrijpen vinden ook wij het een uiterst vervelende situatie.

Wij hopen dat jullie met veel plezier aan het sporten zijn op een andere club van Basic-Fit en gaan er vanuit dat we jullie in het najaar positief kunnen berichten.
We houden jullie op de hoogte.

Team Basic-Fit

Beantwoorden

@Aight op vrijdag 5 augustus 2016 om 21:03:

Bedankt voor update 10.
Aanvullend daarop: Basic-Fit verwacht dat dit uitstel tenminste 3 maanden gaat duren. Dat betekent dat deze club (die op 1 dagje werk na, helemaal gereed was) op zijn vroegst in november de deuren zal openen.

Beantwoorden

Dus iedere wijk mag een sportschool hebven behalve de Rijpel?

Beantwoorden

Wat een soap

Beantwoorden

Als het net zo lang gaat duren als met de burger king… Dan moet je nog ff geduld hebben

Beantwoorden

Daar heb ik nou al 100,- aan uit gegeven aan sportkleding schoenen enz. Nou lekker dan. Al het apparatuur wat er al staat is straks antiek en zit vastgeroest

Beantwoorden

Respect voor basic fit ,had ze allang laten verrekken in helmond met dat overlast gezeur

Beantwoorden

Kan ik gelukkig nog effe op de bank blijven hangen

Beantwoorden

Ik moet nog zien dat Basic-Fit in 2017 of 2018 op de Rijpel open mag en open wil gaan. Wat een kruideniers zijn Body Business, CDA, Fysiotherapiepraktijk Rakthof, Houtse Turnvereniging H.T. ’35, Oswin International, Sport Citadel Brouwhuis, Stichting ORO en Werbri Medical Systems. Bang om de concurrentie aan te gaan en tegelijkertijd veel mensen in de Rijpel tegen zich in het harnas jagen.

Natuurlijk is het hun goed recht om alle wettelijke procedures aan te pakken die er zijn. Ik weet niet of het waar is, maar iemand zei me dat er na de bodemprocedure weer een andere tijdrekprocedure op de plak ligt.
Gelukkig kan ik ook iets rechtmatigs doen tegen die kruideniers: mijn euro’s daar niet uitgeven, niet op hen stemmen en hen niet meer steunen als ze langs de deur komen voor hun stichting of sportvereniging. Misschien is er iemand uit de Rijpel die het leuk vindt een keer bezwaar bij de gemeente aan te tekenen als zo’n kruidenier wil uitbreiden of iets wil organiseren. Gewoon omdat het kan. Een beetje terugzieken is zo moeilijk niet. 🙂

Beantwoorden

@Piet De Wilde ben het helemaal met je eens! 🙂 Erg laf en onsportief van Sport Citadel en Body Business.

Beantwoorden

wat kort door de bocht om andere sportscholen hier de schuld van te geven,je kan klagen wat je wil de rechter beslist.

Beantwoorden

Sportscholen genoeg in Helmond met zat parkeerruimte

Beantwoorden
Maarten Van Der Heijden

@Maarten, die andere sportscholen zijn duurder. Op Fit for free na.

Beantwoorden

Grappig dat iedereen ‘het fijne ervan weet’, maar er nergens feitelijk aangetoond word, dat concurrentiestrijd de reden is voor de vertraging.
Nog frappanter is het feit dat men al die complot theorieën blindelings geloofd.

Beantwoorden

@Bart op woensdag 10 augustus 2016 om 20:50:

Waarom denk jij dat Body Business en Sport Citadel uit Brouwhuis Basic Fit voor de rechter hebben gedaagd?

Beantwoorden

Bedrijven van het bedrijventerrein waar Basic Fit zich op bevindt hebben allemaal “tegen” gestemd. Dit zijn bedrijven in de directe omgeving. Echter moesten Body Business en Sport Citadel uit Brouwhuis ook meedoen en stemden zij OOK tegen. Dit is de reden waarom iedereen zo boos is, bijna elke wijk heeft een eigen fitness centrum behalve de Rijpel.

Beantwoorden

Volgens mij werkt Bart bij body business of citadel, wat een grap. Ik raad iedereen body business of citadel te boycotten.

Beantwoorden

Wat is dit toch een zeik gemeente bah bah,ongelooflijk wat een zeikers er op de gemeente zitten, een stad als Helmond staat gewoon onderaan in Brabant en ,ze blijven maar zeiken en zeiken over alles, hoop dat de politieke partijen die hiervoor verantwoordelijk zijn de komende jaren eraan gaan.

Geen goed woord over voor Helmond, ben blij dat ik er vertrek ,zonde van mijn tijd geweest daar waar je ze eerst het voordeel van de twijfel gaf ,maar achteraf gewoon erachter komt dat t nooit wat kan worden zolang die ziekelijke ambtenaren zich druk maken om dit soort dingen en onze belastingcenten daar aan opmaken.
Rijpelberg zoetjes aan een getto aan het worden door dit beleid,Brouwhuis volgt, en andere wijken wijzen al richting Mekka,de Hellll is coming !

Beantwoorden

Ik hoorde dat er in oktober weer een volgende stap bij de rechter is.

Beantwoorden

Basic fit helmond is per direct geopend!

Beantwoorden

@Simone op maandag 28 november 2016 om 16:55:
Bedankt voor update 11.

Basic-Fit heeft nu eindelijk de deuren in de Rijpelberg geopend
Vandaag staat het volgende letterlijk te lezen op de website van Basic-Fit:

Yes, Het heeft even geduurd, maar we kunnen jou verwelkomen bij Basic-Fit Helmond.
Omdat we jou geen seconde langer willen laten wachten, hebben we de deuren meteen geopend!

Het kan zijn dat er nog wat werkzaamheden gedaan worden maar vanaf donderdag 01-12 hebben jullie hier zeker geen last van.

Zoals je in de 10 updates hierboven kunt lezen, zou deze vestiging in het voormalige pand van Nobra Cars begin februari worden geopend. Bezwaren van omliggende bedrijven bij de rechtbank zorgden voor ruim 9 maanden uitstel.

Beantwoorden

Succes

Beantwoorden

Eindelijk! Gefeliciteerd!

Beantwoorden

Jaja het is zover pff

Beantwoorden

Yes!

Beantwoorden

Website bugt wel 🙁 Kan niet registeren lol

Beantwoorden

Kunnen we eindelijk met gewichten gaan smijten……

Beantwoorden

Dat werd eens tijd ook zeg

Beantwoorden

Wat zal er gesport worden

Beantwoorden

Gefeliciteerd Basic-Fit, de aanhouder wint.

Beantwoorden

Zal deze vestiging op korte termijn weer dicht gaan?

Ze hebben blijkbaar Body Business overgenomen. Is te lezen in deze nieuwsbrief: http://www.bodybusiness.nl/wp-content/uploads/2017/03/Def-versie-Bodybusiness-Helmond-particulieren.pdf

Daar is veel meer ruimte en misschien geen probleem met het parkeren.

Beantwoorden

@Dan op zaterdag 4 maart 2017 om 23:12:

Dank voor het melden van dit Nieuw Helmonds nieuws van het sportcentrum Body Businness. Dat hadden wij nog nergens gelezen.

Beantwoorden

Gaaf, nog een Basic-Fit! Nu maar hopen dat er niemand naar de rechtbank gaat.

Beantwoorden

Daar gaat de gezelligheid

Beantwoorden

Ik weet niet of ik daar blij van moet worden?
Er zal een hoop gaan veranderen..!

Beantwoorden

Fijn dat jullie de mensen die er al jaren sporten van te voren in hebben gelicht. Zij lezen dit nu op social media.
Mijn dochter heeft van de week nog voor 1 jaar betaald aan Body Business !

Beantwoorden

Mireille op de site van Body Business staat dat de abonnementen gewoon worden omgezet in basic fit. dus niets aan de hand…haha

Beantwoorden

@Ans van Veghel op zondag 5 maart 2017 om 11:50:

Weet ik Ans maar ons Romy heeft bewust gekozen voor een andere sportschool en geen basic fit of fit for free.
Ik vind dat ze dit tegen haar hadden moeten zeggen toen ze 290 euro betaalden voor weer een jaar. Je maakt mij niet wijs dat dit vorige week nog niet bekend was!

Beantwoorden

Een jaar lid geweest van Body Business en ben daar hard weggelopen. Oude apparatuur, te duur, slechte openingstijden en een aftandse douche en omkleedruimte. Nooit begrepen waarom er 2 kleedruimten zijn voor mannen; een zeer kleine kleedruimte met douches, waar je letterlijk op elkaar zat. De kluisjes buiten de kleedruimte; absurd en niet van deze tijd. Ik vond het er nooit gezellig; leek ‘s-morgens wel een bejaardenhuis. En waarom geen tv etc op de toestellen zelf? Misschien dat ze mij daar nu terug zien, want ik ben al lid van Basic Fit.

Beantwoorden

Dan komt ie voor mij wel lekker dichtbij. Maar de kinderopvang is wel inderdaad een dingetje. Mag bij basic fit ook best komen, dat is handig!

Beantwoorden
Marijke Verstraeten

Heeeel jammer!!!

Beantwoorden

@Mireille Coolen

In de nieuwsbrief staat:
“Indien u ervoor kiest om niet mee naar Basic-Fit te gaan, laat het dan weten en meld u af op de club. U kunt per overname datum stoppen ongeacht uw huidige abonnement”.

Aangezien de voorwaarden wijzigen, kun je er logischerwijs per overnamedatum mee stoppen. Lijkt me logisch dat je over de resterende termijn het geld teug krijgt.

Beantwoorden

Weg begeleiding…voortaan zelf aanmodderen op de machines.

Beantwoorden

Niets aan de hand zeggen sommigen maar mijn abonnement wordt 50% verhoogd oftewel van 20 naar 32 euro vind Ik niet normaal mensen met een kleine beurs zijn wel de dupe

Beantwoorden

Wettelijk kan ze er vanaf!Ze heeft een abonnement bij Body Business en niet bij Basic fit…wel meteen laten weten en niet eerst om laten zetten! Want dan heb je in ieder geval je geld terug en Basic fit zal wel met aanbiedingen komen dus kan ze altijd nog kijken wat ze doet maar heeft ze het wel goedkoper.Gewoon geld terug vragen,zijn ze verplicht te geven!

Beantwoorden

Jaren lid geweest van BB, echter het steeds jonger wordende personeel (jonge mannen) ging er niet op vooruit, waren alleen nog maar te vinden bij de “slanke knappe dames” voor informatie en uitleg moest je dus eerst weer van de machine af, voor naar de balie voor een oproep voor assistentie, nou daar wordt je dan als stevigere dame niet blij van, op een gegeven moment ging ik voortaan met een rotgevoel naar huis. Toen ik na een vraag aan een medewerker ook nog werd afgesnauwd was het voor mij gedaan. Sinds dit jaar sport ik bij Fit4Women, en wat een verademing! Alleen dames, in allerlei soorten en maten, spreekt mekaar makkelijk aan, lacht even vriendelijk of laat elkaar lekker met rust, maar geen onzekerheden meer van mannelijk personeel of “opgepompte kerels” waar veel van “ons vrouwen” last van hebben in de sportschool. Ze heeft zelfs sinds kort een zonnebank waar je supergoedkoop kan zonnen! Echt een aanrader, ik had het veel eerder moeten doen! Ook persoonlijke begeleiding in zowel voeding als fitness is mogelijk tegen heel schappelijke prijzen! Echt super!

Beantwoorden

@HullieSil op maandag 6 maart 2017 om 16:55:

Ik wist helemaal niet dat er zo’n sportclub voor alleen vrouwen was in Helmond. Goede tip, ff gegoogeld en kwam deze video van hun tegen. Leuk!!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *