Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Coppens International heet vanaf nu Alltech Coppens. Het Helmondse visvoer- en voedingsbedrijf werd in juni 2016 overgenomen door de Amerikaanse onderneming Alltech. “Door de naamswijziging in Alltech Coppens behouden we niet alleen 25 jaar geschiedenis en reputatie, maar kijken we ook vooruit door te zorgen dat we internationaal relevanter zijn voor onze klanten en de bredere sector” aldus Patrick Charlton, CEO van Alltech Coppens.
“Ons doel sinds de overname is om Coppens International neer te zetten als de hoeksteen van de wereldwijde aquacultuuractiviteiten van Alltech. We bieden expertise van wereldklasse in het produceren van voeders, visvoeding en -beheer, en productonderzoek en -ontwikkeling” zo meldt de baas van Alltech dat wereldwijd inmiddels meer dan 5 duizend medewerkers heeft.
De afgelopen 2 jaar richtte Coppens zich op het vergroten van de capaciteit. Dit heeft geleid tot de uitbreiding van het Alltech Coppens Aqua Centre in 2017 en de installatie van een derde extruder. Daardoor werden nieuwe markten zoals Noorwegen, de VS, Bulgarije, Griekenland, Turkije en om een boeiende samenwerking aan te gaan in Brazilië. “We hebben onze productiecapaciteit verhoogd om een ononderbroken levering van onze zeer gewilde producten te waarborgen”, aldus Charlton. “Hieruit blijkt hoeveel waarde we hechten aan een goede dienstverlening aan onze klanten en hoe zeer we ons betrokken voelen bij de aquacultuursector.” 

5 reacties:

Nu allemaal hopen dat ze daardoor ook minder gaan stinken. 😉

Beantwoorden

@Rijpelaar op dinsdag 12 juni 2018 om 11:17:

Dat is Coppens Diervoeding, dit is een andere 🙂

Beantwoorden

Het is inderdaad niet -Theo Maassen- Mengvoeders United.

Beantwoorden

@Twanneman op dinsdag 12 juni 2018 om 11:42:

Oeps, ik zie dat ik dezelfde fout maakte als jij toen je reageerde bij https://www.deweblogvanhelmond.nl/nieuw-helmonds-nieuws/amerikanen-kopen-visvoerbedrijf-coppens/ 🙂 Er is dus een goede Coppens en een slechte Coppens in Helmond.

Beantwoorden

@Rijpelaar op dinsdag 12 juni 2018 om 16:23:

Hahahaha, klopt, ik moest er ook meteen aan denken toen ik het las 🙂

Ik dacht nog; Die fout maak ik niet meer….
Zo zie je maar, erg leerzaam dat Weblog 🙂

Jij vergeet het ook nooit meer, super.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *