Buiten is het 23 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.805 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vanochtend werd het 100.000ste lesboekje Brandweer op School feestelijk uitgereikt bij groep 7a van Basisschool ‘De Rank’. Meester Arjan Haak ontving dat exemplaar met een bos bloemen van 2 brandweermannen die daarvoor naar zijn klaslokaal op de Abdijlaan in Helmond Noord waren gekomen.
De leerlingen maakten daarna gretig gebruik van de mogelijkheid om de vuurvechters de oren van het hoofd te vragen. Alle 19 leerlingen kregen van hen een brandweersleutelhanger en werden uitgenodigd voor een rondleiding op de brandweerkazerne aan de Deurnesweg.
Voorafgaand aan dit schooljaar ontwikkelde de Nederlandse brandweer compleet nieuw lesmateriaal voor brandveiligheidslessen op basisscholen. De gratis lesboekjes blijken in de smaak te vallen want inmiddels zijn er al meer dan 100.000 van besteld.

1 reactie:

Daar heb ik ook nog les van gehad

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *