Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Huseyin Bahar wordt morgenmiddag tijdens de vergadering van Provinciale Staten van Noord-Brabant geïnstalleerd als Statenlid. De 37-jarige Helmonder volgt bij het CDA Brigite van Haaften op die na 17 jaar afscheid neemt.
“Het is voor mij een eer om als volksvertegenwoordiger voor de Brabanders aan de slag te mogen. De CDA-fractie bruist van energie, net als ik. Laat het eerste debat maar komen!” aldus het nieuwe Statenlid. Hij gaat zich bezig houden met de onderwerpen financiën, verkeer & vervoer en ruimte.
Huseyin Bahar werkt als consultant bij de Rabobank. Hij is getrouwd, heeft 2 kinderen en studeerde op Dr.-Knippenbergcollege. Na Stijn Smeulders (PvdA) en Joyce Kardol (PVV) wordt hij de derde Helmonder in de Provinciale Staten die 55 leden telt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *