Buiten is het 25 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 87.432 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Op het strand bij Berkendonk vindt deze zomer op zondag 23 juni het festival Los Zand plaats. Dit nieuwe festival wordt voor en door jongeren georganiseerd. Er komen grote namen als Jonna Fraser, Freddy Moreira, De Lievelings DJ’s van je Zusje en Johnny 500 zo liet de Stichting Helmond City Events vanmiddag weten.
“Het werd tijd voor een nieuw feestje voor de jeugd in Helmond. Een feestje voor en door jongeren en daarmee dus toegankelijk voor alle leeftijden. Op het strand bij de recreatieplas staan 2 muziekpodia, een foodarea, een chillzone en veel meer vermaak.” Er is geen relatie met het Foutdoor Festival zo liet Geert Blenckers van de stichting desgevraagd weten. Foutdoor (dat vorig jaar niet doorging na wat gedoe) is van een andere organisatie.

Festival Los Zand is onderdeel van een festivalweekend. De zaterdag wordt ingevuld door het techno-concept Infected. In 2016 kregen een groep liefhebbers het idee om onze gezamenlijke passie om te zetten in een concept voor Infected Festival. Inmiddels. “Na een aantal indoor en summer editions van Infected, is het tijd om het techno-DNA de vrije loop te laten: Infected Festival!”
De tickets voor Festival Los Zand, Infected Festival en de combinatietickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De Early bird tickets (extra voordelig) zijn via www.festivalloszand.nl en/of www.infected-festival.nl

9 reacties:

Gaaf #zinin

Beantwoorden

Impact 2.0 dus eigenlijk. Goede zaak voor Helmond, want goed voor de jeugd!
Die mensen zullen hebben gedacht: als het dan niet in het centrum mag, dan maar aan de rand van de stad. Slim!

Beantwoorden

dus lekker feesten in mijn achtertuin 😉

Beantwoorden

Jaa welvett! Puntje bij paaltje blazen ze het weer af🙄

Beantwoorden

Paar jaar geleden ook is geprobeerd maar helaas kregen de omwoners te veel last van geluidsoverlast waardoor het niet meer mogelijk was 🤔

Beantwoorden

Dus twee keer de klos. Ik kan me festival leuk nog goed herinneren. Daar was niets leuks aan. Festivals tegen een natuur en broedgebied aan. Hoe fek kan men zijn. Er zijn zat festivals en optredens, daar hoeft dit niet nog eens bij te komen.

Beantwoorden

Dan kenn iik kruipend te rug. 🙂

Beantwoorden

Echt een waardeloos idee, war alleen maar subsidiegeld heen gaat.
De kosten zijn vele malen hoger dan de “baten”…denk eens aan alle rotzooi die opgeruimd zal moeten worden; dat kan de gemeente, dus u als belastingbetaler, dus weer lappen.
Het is vaak domweg veel lawaai op een podium en drank en drugs voor de stoere jeugdigen.
We hebben elk jaar overlast door debiele “festivals”, zelfs midden in stad met 130 decibellen en zware basdreunen…maar ook Berkendonk kan iedereen tot in binnenstad en Deurne horen.
Is dit wat mensen willen?
Ik denk van niet..een klein selecte elite groepje wellicht en de drugsdealers/onderwereld.

Beantwoorden

Leuk, als het in Beek en Donk en Erp kan, waarom dan niet in Helmond. Twee dagen geluidsoverlast voor de “buurt” op een jaar tijd moet toch niet zo’n probleem zijn.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *