Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
94reacties

Op het strand bij Berkendonk vindt deze zomer op zondag 23 juni het festival Los Zand plaats. Dit nieuwe festival wordt voor en door jongeren georganiseerd. Er komen grote namen als Jonna Fraser, Freddy Moreira, De Lievelings DJ’s van je Zusje en Johnny 500 zo liet de Stichting Helmond City Events vanmiddag weten.
“Het werd tijd voor een nieuw feestje voor de jeugd in Helmond. Een feestje voor en door jongeren en daarmee dus toegankelijk voor alle leeftijden. Op het strand bij de recreatieplas staan 2 muziekpodia, een foodarea, een chillzone en veel meer vermaak.” Er is geen relatie met het Foutdoor Festival zo liet Geert Blenckers van de stichting desgevraagd weten. Foutdoor (dat vorig jaar niet doorging na wat gedoe) is van een andere organisatie.
Festival Los Zand is onderdeel van een festivalweekend. De zaterdag wordt ingevuld door het techno-concept Infected. In 2016 kregen een groep liefhebbers het idee om met hun gezamenlijke passie aan de slag te gaan. “Na een aantal indoor en summer editions van Infected, is het tijd om het techno-DNA de vrije loop te laten: Infected Festival!”
De tickets voor Festival Los Zand, Infected Festival en de combinatietickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De Early bird tickets (extra voordelig) zijn via www.festivalloszand.nl en/of www.infected-festival.nl

In de reacties hieronder staat een update.

94 reacties:

Gaaf #zinin

Beantwoorden

Impact 2.0 dus eigenlijk. Goede zaak voor Helmond, want goed voor de jeugd!
Die mensen zullen hebben gedacht: als het dan niet in het centrum mag, dan maar aan de rand van de stad. Slim!

Beantwoorden

dus lekker feesten in mijn achtertuin ????

Beantwoorden

Jaa welvett! Puntje bij paaltje blazen ze het weer af????

Beantwoorden

Paar jaar geleden ook is geprobeerd maar helaas kregen de omwoners te veel last van geluidsoverlast waardoor het niet meer mogelijk was ????

Beantwoorden

Dus twee keer de klos. Ik kan me festival leuk nog goed herinneren. Daar was niets leuks aan. Festivals tegen een natuur en broedgebied aan. Hoe fek kan men zijn. Er zijn zat festivals en optredens, daar hoeft dit niet nog eens bij te komen.

Beantwoorden

Dan kenn iik kruipend te rug. 🙂

Beantwoorden

Echt een waardeloos idee, war alleen maar subsidiegeld heen gaat.
De kosten zijn vele malen hoger dan de “baten”…denk eens aan alle rotzooi die opgeruimd zal moeten worden; dat kan de gemeente, dus u als belastingbetaler, dus weer lappen.
Het is vaak domweg veel lawaai op een podium en drank en drugs voor de stoere jeugdigen.
We hebben elk jaar overlast door debiele “festivals”, zelfs midden in stad met 130 decibellen en zware basdreunen…maar ook Berkendonk kan iedereen tot in binnenstad en Deurne horen.
Is dit wat mensen willen?
Ik denk van niet..een klein selecte elite groepje wellicht en de drugsdealers/onderwereld.

Beantwoorden

Leuk, als het in Beek en Donk en Erp kan, waarom dan niet in Helmond. Twee dagen geluidsoverlast voor de “buurt” op een jaar tijd moet toch niet zo’n probleem zijn.

Beantwoorden

Over drugs en drank gesproken zoals hierboven werd vernoemd, als ze willen doen ze het toch. Dealers genoeg en kopers zat ! Dus voor die 2 dagjes herrie en lawaai kunnen de buurt wel aan, kermis 2 keer in het jaar moeten ze oom hebben daar in het centrum ????
Belasting betalen moeten we toch, als het kan waarom niet genieten van ons eigen geld ????

Beantwoorden
BewonerBerkendonk

vragen de mensen zich af waarom er zoveel gehoorschade is .Waarom zo hard de hele buurt moet het leuk vinden. Echt niet in Stiphout zullen ze het niet doen of Brandevoort doe het maar weer naar de rijpel .

Beantwoorden

In een woord: VERSCHRIKKELIJK!
Waarom in een natuurgebied? En aan het water? Water brengt het geluid nog véél verder. Het infected/ Techno festival dreunde zelfs met oorkleppen op nog door! Er zijn mensen die écht de volgende ochtend weer moeten werken, en om half 5 opstaan…mijn kids zitten midden in de toetsenweek, het leren is niet te doen met het gedreun op de achtergrond vanaf 1 uur ‘s middags.
Nee, als het aan ons en onze buren ligt, komt er geen vervolg op zo’n festival!

Beantwoorden
Buren van Berkendonk

2 lange dagen ernstige geluidsoverlast gehad op het Overijsselplantsoen. Eigen meting is 60dB. Deze herrie is ondraaglijk voor natuurgebied, mensen die in wisseldiensten werken, ouderen, en nog velen meer! Ellende ten top!
Voor ons geen festival meer aan de oostkant van Helmond!!!!!

Beantwoorden
Bewoner Overijsselplantsoen

Schande zo dicht tegen een woonwijk en een broedgebied aan. Nooit meer!!!!!

Beantwoorden

Zojuist sloeg ik de krant open. Ongelofelijk dat die niks over de overlast schreven. En dan ook nog durven t zeggen dat Berkendonk de ideale festivalplek is. #NOT 🙁 Een feestje organiseer je niet daar!!!

Berkendonk ideale festivalplek

Helmond is een prachtige festival-locatie rijker. Op Berkendonk werden het afgelopen weekend twee nieuwe evenementen georganiseerd.

Brigitte Munsters staat te genieten van het zonnetje met een beker bier in de hand. Sigaretje erbij. ,,Ja, gezellig hoor hier”, zegt de Eindhovense. Ze is door haar kleinkinderen meegenomen naar het festival Los Zand. ,,Die vinden het geweldig. Zij komen voor de muziek, maar die artiesten zeggen mij niet zoveel. Maar ach, het weer en het sfeertje maken veel goed.”

De eerste editie van Los Zand, georganiseerd voor én door de jeugd, kan misschien wel het best omschreven worden als een familiefestival. Kinderen, tieners en ouders lopen door elkaar heen. Uiteraard is de jeugd wél in de meerderheid. Jonge meiden filmen het optreden van Famke Louise en proberen ondertussen te dansen op de muziek.

Laagdrempelig
De organisatie heeft goed willen kijken wat wel en niet werkt. ,,Ook bij Wish is er jaarlijks zo’n dag waar hele gezinnen zich vermaken”, zegt initiatiefnemer Geert Blenckers. ,,Dat is wat we Helmond willen bieden. Een laagdrempelig en betaalbaar festival, op een hele gave plek.”

En dat is Berkendonk natuurlijk, zeker als het lekker weer is. Bovendien is ook de aankleding van het festival af. Een strandbarretje hier, een gezellig eettentje daar. Blenckers legt uit dat hij en zijn team niet wilden beknibbelen op de productie. ,,Het begint met de artiesten die de jeugd wil zien, maar ook de uitstraling van je festival is zó belangrijk.” Zo zijn er levensgrote letters in het water geplaatst, die samen de naam van het festival vormen. ,,Al die kids staan erbij te poseren en zetten de foto’s vervolgens op Instagram”, weet Blenckers. ,,Dit is wat de jeugd nu belangrijk vindt.”

Een dag eerder was het de beurt aan danceliefhebbers. Op het technofeest Infected kwamen vooral twintigers en dertigers af. Opkomst: zo’n elfhonderd man. Voor Los Zand werden ongeveer vijftienhonderd kaartjes verkocht. Al met al een redelijk tot goede score voor beginnende festivals. Maar winst wordt er nog niet gemaakt door de organisatoren. Op het eet- en drinkplein zien sommigen ruimte voor verbetering. ,,Ik heb het ook weleens drukker gezien”, zegt ijsjesverkoper Robert Piek. ,,Jammer, leuk feest, maar het aantal bezoekers valt een beetje tegen, als je het mij vraagt.”

Toekomst
Toch lijkt het begin te zijn gemaakt om van Berkendonk een echte festivallocatie te maken. De gemeente geeft nu toestemming voor twee evenementen per jaar rond de recreatieplas. Zogezegd hebben Blenckers en co pionierswerk gedaan, mede dankzij een subsidie van dertigduizend euro. ,,We zitten in een natuurgebied en tegelijkertijd wonen er veel mensen dicht bij Berkendonk”, legt de horeca-ondernemer uit. ,,En dus moet je met heel veel zaken rekening houden. De voorbereiding kostte dan ook zo’n tien maanden. Maar goed, we hebben nu wel in beeld hoe de regelgeving is en hoe procedures verlopen. Het kán dus wel in Helmond. “

Beantwoorden

Wordt er een keer iets moois voor de jeugd georganiseerd, is het weer niet goed. 🙁
Veel Helmonders hebben zich daar prima vermaakt, een beetje geluidsoverlast hoort er nu eenmaal bij mensen.

Beantwoorden

In het uiterste van zuid Brouwhuis was het nog te horen en best goed ook, heb nog vaak gedacht aan de mensen die nog veel dichterbij wonen.
Jammer dat muziek altijd perse zo hard moet, en hoe later hoe harder, niet alleen op Berkendonk maar ook als er in de stad iets te doen is, of bij privé tuinfeestjes, verschrikkelijk, ik ben een muziek liefhebber MET Tinnitus maar geniet wel van muziek, maar waarom zo hard, waarom?

Beantwoorden

Stel jankers….. laat mensen ook keer feesten hoort normaal nooit niks daar..

Beantwoorden

1 weekend per jaar geluidsoverlast… Zucht. Wat mag er nog wel?

Beantwoorden
Helene van der Sterren

Het was goed hoorbaar idd… Maar kom op zeg. T is niet dat dit ieder weekend zo is.. Er word al zo weinig georganiseerd. Gun de festivalgangers ook gewoon hun pleziertje ????????

Beantwoorden

wij wonen tegen berkendonk aan
en hebben er totaal geen last van gehad .wordt moe van dat geklaag altijd.

Beantwoorden
Wiljan van Doorne

Nou nou ik woon in brouwhuis en t viel wel mee met de overlast hoor je hebt altijd wel mensen die moeten klagen!! Laat ze lekker 1 keer in t jaar een feestje geven en met t weer zat t ook helemaal mee????????????????

Beantwoorden

Op Rijpelplein niks gehoord !
Laat de jeugd ook plezier hebben, een paar dagen per jaar moet dit toch kunnen!

Beantwoorden

Op Infected geweest, goed georganiseerd. Ik hoop van harte dat ze volgend jaar weer mogen en kunnen.
Eens per jaar moet dit gewoon kunnen!

In omliggende dorpen kan en mag het wel. Ik vind dat er in Helmond te veel gehoor wordt gegeven aan de klagers. Want op elke locatie is het wel wat.

En van mij mag het gewoon in Brandevoort hoor, ik heb daar een paar prachtige plekken gezien. Kan ik er ook te voet naartoe!

Beantwoorden

@Andre op zaterdag 20 april 2019 om 08:38:

jij bent niet goed wijs , zeker zoon ouwe zeur , blij zijn dat er een keer wat te doen is

Beantwoorden

Ben zelf niet geweest maar waarom moet er nu weer meteen geklaagd worden als er iets georganiseerd wordt. Als er niets wordt gedaan is het ook niet hoed, dan is Helmond weer een saaie stad. En van het geluid heb ik helemaal niets gehoord. Wonende omg. De Braak.
Vorige week was het drakenboot evenement, nou dat kon ik ook tot in mijn achtertuin horen. Moet ik nu ook gaan klagen en zorgen dat het volgend jaar niet meer georganiseerd moet worden.
En voor de persoon waarvan de kids in de toetsweek zitten, als ze geen toetsen hadden gehad hadden ze er vast en zeker ook tussen gestaan en dan was het zeker geen probleem..?

Lekker laten gaan. En het zijn maar 2 dagen jeetje, waar klagen we over. Er wordt over geklaagd alsof het 7 dagen in de week 5 maanden achter elkaar heeft plaats gevonden.

Beantwoorden

Misschien de mensen die erg dichtbij wonen gratis kaarten geven doen ze bij wish ook ????

Beantwoorden

Snap dat t voor sommige mensen vervelend is maar eindelijk wordt er weer iets leuks georganiseerd! En het is 2 dagen! Lekker binnen gaan zitten met de airco aan en de deuren dicht dan! Flauw gedoe????

Beantwoorden

Ik woon in brouwhuis maar heb er totaal geen last van gehad…..dus de mensen doe zeiken stel je niet zo aan…

Beantwoorden

Is er eindelijk een keer wat te doen in de rijpel pffffff

Beantwoorden

Niks geen last op wederhof

Beantwoorden

Mensen moeten eens ophouden met zeiken… dan moeten ze maar op een onbewoond eiland gaan wonen. Die 2 dagen ga je maar weg ofzo???????????? lekker doorgaan zo helmond goed georganiseerd

Beantwoorden

Ik woon niet zo ver van de berkendonk en ja je hoorde wat muziek. Nou en is niet wekelijks

Beantwoorden

Ik snap niet dat de mensen zeuren en zeiken. Word er eens een keer iets georganiseerd voor de jeugd is het nog niet goed.
Woon zelf in Brouwhuis en heb wel de muziek gehoord maar totaal geen last van gehad…

Beantwoorden

???????? ja wij hoorde ook muziek in het bouvignehof .. maar geweldig tis maar 2 dagen .. en hoeveel jeugd er LOL heeft gehad .. das toch veel belangrijker .. ????????????

Beantwoorden

Ik woon ook in de rijpel en natuurlijk hoor je het maar ik ben allang blij dat iemand de moeite neemt om iets te organiseren ????

Beantwoorden
Bjorn Meulendijks

Ach zo’n nel-decibel zit er altijd tussen mensen moeten niet zo klagen is toch leuk sluit je ff af en ga iets doen wat je wel leuk vind dan ….. leven en laten leven ????

Beantwoorden

Pure onzin. 7 september weer een festival daar????

Beantwoorden

Woon vlakbij. Heb er weinig last van gehad. Muziek ging ook netjes op tijd uit. Die ene keer per jaar… Kom op zeg

Beantwoorden
Marieke Rooijmans

Nou, ik woon in de rijpel en heb nergens last van gehad. In de verte hoorde ik wat “geluid”. En ze waren netjes stil op de afgesproken tijd. Een feestje op zijn tijd kan echt geen kwaad!

Beantwoorden

Zelfs in de Pronto konden we meegenieten, met de nadruk op genieten, want zo dramatisch was de overlast echt niet en het klonk absoluut als een kei gezellig feestje!????????

Beantwoorden

k kon je het zo voorkauwen dat dit ging gebeuren en wat zie meteen daarna dit bericht ????, hebben heerlijk van mee kunnen genieten en als je et niet tegen kan ga je maar dat weekend weg of naar de camping dan heb je nergens last van, volgend jaar weer niet door omdat de omwonend weer gelijk gaan krijgen?

Beantwoorden

Jaaa die waren booos die hadden geen free tickets gekregen #daspech

Beantwoorden

Hier in Helmond Oost ook gehoord, knijp gewoon mijn oren dicht ????laat de jeugd toch lekker Genieten????????

Beantwoorden

Mauwers????

Beantwoorden

Hebben ze een festival. Is het nog niet goed

Beantwoorden

Wat een onzin woon zelf op de rijpel wel gehoord maar geen last van. 1 of 2 keer per jaar waar hebben we het over!

Beantwoorden

ach de standaard azijnpissers vinden het weer allemaal te hard staan en oei oei de vogeltjes werden gestoord hahaha Die mensen die nu hierover klagen die klagen hier op de klaaglog van Helmond over alles.. Hebben verder geen leven dus moeten hun frustraties kwijt 😉

Beantwoorden

2 dagen en ze zijn in rep en roer… als je 2x kermis hebt van 10 dagen bij de ameide voor de ouderen voor de deur hoor je ze niet.
Hoop dat de mensen die geweest zijn n leuk weekend hebben gehad

Beantwoorden
Harriet Meulendijks

Geweldig voor de jeugd en de muziek ging om 11 uur uit ze hebben een fijn weekend gehad en herrie een scheet laten maakt ook herrie

Beantwoorden

Beetje bass verder niks. Vlak tegen berkendonk aan!! Juist leuk dat er in de buurt wat te doen is. En prachtig weer hebben ze gehad. Misschien volgend jaar toch maar eens gaan kijken ????????????????

Beantwoorden

Niet te geloven 1x een festival gelijk commentaar. Was toch om 11 uur afgelopen niets aan de hand. Er is wel meer overlast op de rijpel maar niet van een festival.????

Beantwoorden

Zaterdagavond in brouwhuis nergens last van gehad. In de verte hoorde je wat geluid. Maar zeurpieten heb je overal. Zo’n mooi evenement opgezet en krijg dit gezeur weer. Bah bah

Beantwoorden

Woon op de rijpel vlak bij berkendonk en af en toe wat bass. Kermis in de stad hoor ik hier net zo hard. Die schaffen we toch ook niet af. Hoop volgend jaar weer voor iedereen die er van genoten heeft????

Beantwoorden

Top sfeertje zaterdag bij Infected gehad. Zondag hoorde ik idd nog wat muziek maar ach die ene keer in het jaar who cares!

Beantwoorden

Er zijn ook mensen die gewoon moeten werken ‘s ochtends! Dus had er last van inderdaad! Een compensatie is gepast vind ik.

Beantwoorden

Ik zeg volgend jaar lekker weer doen???????????? zo leuk de jeugd te zien genieten en met hele gezin erheen gaan,heb je ok geen overlast maar een leuke dag????

Beantwoorden

Het viel best wel mee

Beantwoorden

Geen overlast gehad. Je hoorde wat ja. 1x per jaar moet kunnen hoor

Beantwoorden

Je kunt het ook zo zien lekker buiten zitten drankje er bij en gratis muziek. En je hoeft de deur niet uit ideaal toch

Beantwoorden

Wat zijn jullie een stelletje zure azijnzeikers bij mekaar zeg man man man. Geluidsoverlast viel reuze mee, denk dat de meeste hier een zonnesteek hebben opgelopen

Beantwoorden

Ja echt he, ik woon er vlak achter en geen probleem hoor.
Ik ben 60 en ik heb daar echt geen probleem mee, laat ze lekker genieten van wat er georganiseerd wordt, het wordt eens tijd dat er iets geregeld word.
ze moeten nog meer organiseren, we leven in een andere tijd dus kom op zeg.
Veel plezier allemaal en hopen op meer…..

Beantwoorden

Zelfs onze hond sloeg niet aan nou dat wil heel wat zeggen met andere woorden het viel heel erg mee met geluidsoverlast!

Beantwoorden

Het was hier de hele dag hoorbaar maar niet vervelend!
Als ‘t nou elk weekend was ok… Maar sommige mensen klagen over alles!
Juist als je erover op gaat lopen fokken ga je jezelf irriteren.
Neem ‘t zoals ‘t is en gun ‘n ander ‘n gezellige dag!

Beantwoorden

Mensen zit asjeblieft niet zo te zeiken!!! Die paar dagen. Man man. Ga vast boeken ergens in de rimboe voor de komende festivals.

BEWONDER RIJPELBERG!!

Beantwoorden

Ik heb alleen zaterdagavond iets gehoord ik ben om 23.00 naar bed gegaan met de raam open, gewoon geslapen dus geen overlast gehad (Brouwhuis)

Beantwoorden
Angélique van Deursen

Gisteren (zondag) was het prima maar zaterdagavond was de constante doordringende dreun van 140 bpm na 5 uur echt niet leuk meer!!!

Beantwoorden
Ceciel Verlijsdonk

Woon in brouwhuis, wel gehoord maar geen last van gehad. Was zaterdagnacht netjes om 01:00 uur niks te horen. Volgend jaar gewoon weer !!!!

Beantwoorden

Volgend jaar nog harder aub! Was super gezellig. Bedankt voor het regelen.

Beantwoorden

Wonen er vlakbij en totaal geen hinder van gehad.

Beantwoorden

Volgend jaar maar geen 6 kamp organiseren in rijpelberg. Jammer want kinderen maken nu ook lawaai als ze plezier hebben. Was een leuk idee. Ooh ja en helaas de ijsbaan gaat ook niet lukken. Direct in rijpelberg.-centrum. Helaas daar kunnen de beestjes niet tegen.

Beantwoorden

De bass was vervelend. Maar was nu niet zo erg als jaren geleden toen daar wish gehouden werd.

Maar zit er niet op te wachten dat ze meerdere keren per jaar daar festivals houden. Snap ook niet dat t daar mag ivm het natuurgebied erachter.

Beantwoorden

Mensen, hou eens op met zeuren. We hebben het over 2 dagen per jaar. Juist fijn dat er iets georganiseerd wordt in Helmond. Volgende week is Wish in BeekenDonk en afhankelijk vd wind horen we het in Helmond ook goed. Nou én!!

Beantwoorden
Astrid van Rixtel

Was goed georganiseerd !! Hoop op meer festivals daar Goede locatie waar niemand last van heeft (op een paar zeikers na)

Beantwoorden

Wonen er vlakbij en totaal geen last gehad

Beantwoorden
Gosia Młynarczyk

Ik denk dat we nog een ZEIKfestival missen in Nederland . Allemaal op een hoop, een weekend lang tegen elkaar aan zeiken. Denk dat het zo is uitverkocht.
Ik woon op 400 meter afstand en het viel allemaal best mee .

Beantwoorden
Jolanda de Ruijter

Vind het maar schandalige mensen die hebben geklaagd . In mijn ogen zijn ze gewoon jaloers op de mensen even een weekendje uit hun bol willen gaan en plezier willen hebben !

Beantwoorden

Ik woon 4 hoog in Helmond noord. Ik hoorde wat lichte bassen vanuit de verte… geluids ‘overlast’ is meestal juist ook verder weg te horen.
Maar goed de onderbuurman hoor ik ook regelmatig en daar klaag ik ook niet over. Van mij mag het wel vaker daar! Is het een mooie locatie voor!

Beantwoorden

Ow ow wat een gezeik hier allemaal. Het was inderdaad met van 0 tot 140 decibel wel een hoop herrie. Dus mensen die zeggen geen overlast of niks te hebben gehoord BULSHIT. Hier in huis gonsde het door het gehele huis en wij zitten er heel dichtbij. Ik heb ook gescholden omdat het zo hard ging maar niet geklaagd. Dat er mensen geklaagd hebben laat ze toch maak jullie je eigen niet zo druk er zijn wel ergere dingen op de wereld.

Beantwoorden

In september kenne ze weer zeike met het FOUTFESTIVAL hop hop gas erop ????????eindelijk bietje leven hier op de rijpel

Beantwoorden

Beantwoorden

@Diana Je weet niet waarover je praat.
140 Decibel?
Dat halen 10 straaljagers op 100 meter boven je huis nog niet
Het is bij wet geregeld dat het geluidsniveau niet langer dan 15 minuten boven de 102 dB mag uitkomen. Doen ze dat toch dan kunnen ze de vergunning voor het komende jaar wel op hun buik schrijven.
Je woont in een stad die leeft en waar gelukkig veel te doen is.
Mijn buren zijn onlangs verhuist naar Friesland, zij vonden het te druk hier. Misschien ook een optie voor u.

Beantwoorden

Wij wonen in de rijpel..
Helemaal geen last van gehad
Niet van geluid de mensen
Eindelijk een evenement voor de jeugd
Wij klagen niet
Op tijd ook afgelopen …onze jongste dochter heeft een geweldige dag gehad
Dus mag het van ons vooral doorgaan!

Beantwoorden

Heb het ook gehoord was wel storend maar wist niet dat, dat voor de jeugd was och als ze lol hebben gehad is het toch goed

Beantwoorden

Is zowat in mijn achtertuin. Vond het eigenlijk best gezellig. Heb er echt geen overlast van gehad. Wordt er een keer wat georganiseerd is het ook weer niet goed.

Beantwoorden

Eindelijk eens een leuk festival in Helmond ????

Beantwoorden

Ik vond het geweldig om te horen.
Zelfs mijn kids hebben geen last ondervonden. Ach ja er was muziek. Mooi toch.
De mensen die bezwaar maken zullen waarschijnlijk voor op staan als er ergens anders een festival gehouden wordt
Van mij mag dit absolute vaker.
Complimenten voor los zand festival en infected festival.

Beantwoorden
Sander van Deursen

Beantwoorden

Infected… Eindelijk eens een kwaliteitsfeestje in Helmond!

M`n bloed begint alweer te borrelen als ik die jank reacties weer lees.
Ik ga er niet eens meer verder op in! *kots*

INFECTED CREW:
Bedankt!! Ik heb genoten van een GOED georganiseerd feest met vette muziek en een gemoedelijk sfeertje! Hopelijk tot volgend jaar!

Beantwoorden

Update:
De aftermovie van de eerste editie van Festival Los Zand bij Recreatieplas Berkendonk.

De organisatie laat vandaag weten dat op zondag 21 juni 2020 van 13.00 tot 23.00 uur het volgende Festival Los Zand op Berkendonk plaatsvindt.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 30 juli 2019 om 15:55:

Dat ziet er geweldig uit! Prachtig dat we zoiets ook in Helmond hebben! ????

Beantwoorden

Wat een top film,! Ziet er super uit zeg???????? beloofd wat voor 7 sept ook????

Beantwoorden

Mooi gemaakt, volgende editie aan de andere kant, daar is meer plaats.

Beantwoorden

Volgende keer de hardere stijlen een groter podium graag xxx

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *