Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Gisteren trof de dierenpolitie een husky in de volle zon aan ergens in Helmond. Bij een temperatuur van 33° Celcius was deze hond in de tuin te kort aangelijnd waardoor hij geen schuilplaats had. De agenten hebben hem ergens anders aangelijnd zodat hij in de schaduw kon liggen.
De eigenaar, die al eens eerder was gewaarschuwd, kreeg dit keer een proces-verbaal. Er is bestuursdwang aangevraagd bij de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID).

2 reacties:

Is de eigenaar/dierenbeul van deze hond dezelfde persoon die gezocht werd in Stiphout? Gezien de ‘wit-zwarte’ hond signalement en de diepe achtertuin met bomen op de foto, die je doorgaans in wijken zoals o.a. Stiphout omgeving Gerwenseweg ziet.

“Politie zoekt getatoeëerde man in Stiphout”

Beantwoorden

Deze man of vrouw moeten ze ook aan een paal vast binden in de volle zon.
Deze zijn geen dieren waard. Walgelijk! !!!
Hoop dat ze de hond kunnen weg halen daar en herplaatsen waar ze wel goed voor dieren zijn.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *