Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie hield vandaag aan het begin van de ochtend een 19-jarige Helmonder aan voor zware mishandeling. Hij sloeg een plaatsgenoot enkele tanden uit de mond.
De politie kreeg de melding van een ruzie bij een woning in Helmond Oost. De ex-vriend van de dochter des huizes was aan de deur geweest en had ruzie gehad met de huidige vriend van het meisje. De ex was inmiddels vertrokken en de agenten kwamen hem onderweg tegen. De man bleek een aantal tanden te missen en had enkele tanden door zijn lip. Hij deed aangifte. Hierop werd de vermoedelijke dader aangehouden in de woning van zijn vriendin. Hij zit vast.

2 reacties:

De nieuwe vriend zal hopelijk toch wel aangehouden zijn ?
Die ex , ocharm , met al zijn liefdesverdriet , wordt ie ook nog in elkaar geslagen.

Beantwoorden

De bovenstaande mishandeling vond plaats in Brouwhuis. Dat is (zoals hierboven aangegeven) in het oosten van Helmond, maar dus niet in de wijk Helmond Oost.
De verouderde wat verwarrende aanduiding Helmond Oost in het bericht komt voort uit het feit dat de Helmondse politie tot een paar jaar terug werkte vanuit 3 afdelingen: West, Centrum en Oost. Met het sluiten van de politiebureaus in Helmond West (aan de Steenovenweg) en Oost (aan de Deltaweg) werd Helmond 1 afdeling.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *