Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vanavond om 20.35 uur rukten de hulpdiensten uit voor een aanrijding tussen een brommer en fietser op de Deurneseweg. Al rijdende zat de bestuurder van de brommer op zijn mobiel te spelen en zag de fietser over het hoofd. Beiden kwamen ten val. De fietser is met de ambulance meegenomen. De brommerrijder is ter plaatse aan zijn verwondingen verzorgd.
2 Jaar geleden werden er in Helmond enkele speciale stoplichten geplaatst om jongeren te waarschuwen tegen de gevaren van dergelijk smartphonegebruik onderweg.
Walter van Bussel maakte de bijgaande 4 foto’s.

1 reactie:

Eerlijk gezegd valt me het nog reuze mee , ongevallen door gebruik van telefoons. Laat het maar weer een lesje zijn voor iedereen. Goed dat er enkele collega,s aanwezig waren , kunnen ze meteen zien wat er kan gebeuren. Zelfs al belt je baas , dannog ga je gewoon effe aan de kant. Verder nog complimenten voor de fotograaf , Walter.
Hij , of eigenlijk zijn foto,s , zijn me opgevallen vanwege de uitmuntende kwaliteit. Heel fijn om in de verte nog te kunnen zien dat het 27 graden is.
Verder veel beterschap voor de betrokkenen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *