Buiten is het 1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.792 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
12reacties

Fysiotherapiepraktijk Robbie Huijnen verhuist medio september naar het gebouw waar tot begin 2014 Helmonds poptempel Lakei zat. Samen met Loes van Gemert opent hij daar Fitness- en gezondheidscentrum Medifit. De sportschool aan de Pastoor van Leeuwenstraat (voorheen Van Berlo, Fitline en Fitpoint) komt daarmee leeg te staan.
Huijnen en Van Gemert denken dat er in de binnenstad behoefte bestaat aan een sportschool met professionele begeleiding. Naast de grote sportzaal zullen er 7 behandelkamers gerealiseerd worden, waar onder meer fysiotherapie, ergotherapie, fitness, podotherapie, haptonomie en acupunctuur plaats kunnen vinden.
Door het gelijkvloerse gebouw aan de Molenstraat en de ruime parkeergelegenheid, kunnen daar ook mensen terecht die zeer slecht ter been zijn onder professionele begeleiding. Medio september zal de Lakei volledig verbouwd zijn tot sportschool. De verbouwing is deels te volgen op Facebook.

12 reacties:

Ik dacht dat dat gebouw tegen de vlakte moest of was.
Goed dat het toch weer verhuurd wordt, zou echt zonde zijn van dat vrij nieuwe gebouw. Succes gewenst aan de sportschool!

Beantwoorden

werd tijd!

Beantwoorden

Toegevoegde waarde in de buurt Vossenberg. Succes samen!

Beantwoorden

Super fijn dat Robbie en Loes deze gezellige sportschool samen gaan open!
Het is een zeer goed concept met professionele begeleiding.
Ik blijf hier zeker trainen!

Beantwoorden

Na lang lid te zijn geweest van fitpoint nu afgelopen maandag voor het eerst onder de naam Medifit gesport. Wat een heerlijk ontvangst op de maandagmorgen. Het trainingsschema was zwaar, maar wel goed afgestemd op mij als persoon. Doordat zowel Loes als Marciano rondliepen in de zaal, was er een perfecte begeleiding en wist ik zeker dat ik het uiterste uit elke oefening gehaald heb. Het geeft zoveel nieuwe energie en zin om te sporten. Dat mis ik erg bij andere sportscholen waarbij ik in Helmond gesport heb. De begeleiding is er maar even, maar al gauw moet je zelf maar uitzoeken of je het nog goed doet. Ik weet dat Loes en Robbie hier wel constant op letten. Maar ook zorgen voor humor, evenals de leden die er sporten. Het is een heel toegankelijke sportschool voor jong en oud. Een aanrader voor wie na de zomervakantie nog wat kilo’s kwijt wil.
Ik kijk erg uit naar de nieuwe locatie. Nieuwe apparaten en hopelijk ook de mogelijkheid om met nog meer mensen kennis te maken die willen sporten. Op welk niveau ze ook beginnen. Zo is sporten niet alleen noodzakelijk omdat je ouder wordt, maar ook erg leuk en bovenal heel gezellig.
Ik wens Medifit dan ook heel veel succes!

Beantwoorden

@indrany, klinkt als advertorial…

Beantwoorden

@indrany op woensdag 5 augustus 2015 om 18:26:

Wat een leuke reactie indrany! Tot snel! Sportieve groet, team medifit

Beantwoorden

@jopie

Klinkt als trots! Niets mooier dan de passie van een ondernemer die in Helmond in deze tijd een gevestigde onderneming durft te starten. In een sector die al overvol is. Evenals de zusjes,en andere nieuwkomers zorgen deze ondernemers dat de panden in Helmond gevuld blijven. Het is afwachten hoe het ze vergaat, maar een steun in de rug in een positief woord is het minste wat je de medemens mee kunt geven. Daar zou de media in Helmond best positiever op in mogen spelen.

Beantwoorden

@indrany op woensdag 5 augustus 2015 om 21:43:

We doen ons best. Gisteren een topic over Bloemsierkunst Valentijn en morgen waarschijnlijk een topic over een Helmondse internetwinkel die elpees verkoopt. Toevallig dus 3 Helmondse ondernemingen op een rij op de weblog. 🙂

Beantwoorden

Ook ik wens team Medifit veel succes.
Het is een perfecte combinatie van ondernemerschap, sport en welzijn.
Onderscheidend zijn als ondernemer is vandaag de dag een must en deze initiatiefnemers begrijpen dit. En heel veel succes straks op de nieuwe locatie.

Indrany heeft gelijk, waarom dit mooie initiatief geen warm hart toedragen. Bovendien is ze zelf als fervent sporter positief getriggerd door de laagdrempelige toegankelijkheid en deskundige begeleiding van de mensen van deze sportschool en motiveert zelfs anderen. Geweldig toch? Het getuigt van een juiste kijk op ondernemerschap en een brede kijk op mensen in het geheel. Eveneens een perfecte combinatie. Mijn compliment, oprecht en verfrissend geschreven…

Beantwoorden
Jean-Pierre Poppeliers

@indrany

Klinkt idd als sluikreclame geschreven door MediFit zelf. Het is bijna te doorzichtig. Ik bedoel wie schrijft er nou voor de lol zo’n lang artikel waar er alleen maar met complimenten worden gestrooid en alle andere sportscholen in de stad worden afgedaan als ‘minder goed’. Sorry maar als ik zoiets lees dan heb ik gelijk al geen zin meer om de sportschool te bezoeken kom op zeg goedkope marketing…

Beantwoorden

@francis

Misschien had ik mijn enthousiasme anders moeten vertalen, maar wat betreft je vooroordeel; ik ben niet van Medifit maar een enthousiaste sporter, die door het sporten hier persoonlijke doelen bereikt heeft. En dat uit zich nu eenmaal in trots!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *