Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.268 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vanaf maandagochtend tot en met vrijdag is de Havenweg afgesloten ter hoogte de Oude Aa. De reden is dat er dan gestart wordt met de aanleg van nieuwe rioolbuizen in de Oude Aa naar het zeer grondig te verbouwen Havenpark (dat tegenwoordig het Burgemeester Geukerspark heet).
Voor deze werkzaamheden moet de huidige waterleiding worden verlegd. Zodoende wordt voorkomen dat die tijdens de uitvoering stuk gaat hetgeen veel schade en overlast zou veroorzaken. De werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 21 en vrijdag 25 oktober. De bewoners en ondernemers van de Oude Aa en Elzaspassage zijn hierover inmiddels per brief geïnformeerd.
De nieuwe waterleiding wordt ter hoogte van de ingang naar de losplaatsen van onder andere de Blokker aangesloten. Omdat dit gevolgen heeft voor het bevoorraden van de winkels, zijn tevens de betreffende ondernemers hierover geïnformeerd. Ook de parkeergarage van het appartementencomplex aan de Oude is tijdelijk niet bereikbaar. Voor de bewoners zijn alternatieve parkeerplaatsen beschikbaar. Het verkeer wordt omgeleid middels de bekende gele borden. Voetgangers kunnen de werkzaamheden passeren. De Parkeergarage Winkelcentrum Elzaspassage blijft bereikbaar.
Naar alle waarschijnlijkheid wordt de Havenweg later dit jaar nogmaals afgesloten.

In de reacties hieronder staat een update.

3 reacties:

Dit bord staat er:

Beantwoorden

Daar ook al!!!!!

Beantwoorden

Update:
Dank voor die foto Lieke. Daardoor zagen we dat de gemeente haar kaart met wegwerkzaamheden of afsluitingen inmiddels een update gaf. Daar staat nu te lezen dat de Havenweg tot eind november is afgesloten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *