Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.807 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanavond uitvoerig aandacht voor Helmond op Nederland 2. Onze stadsdichter Wim Daniëls zal in het tv-programma Landinwaarts onze stad aanprijzen.
In dit 25 minuten durende tv-programma gaan presentators Dieuwertje Blok en Johan Overdevest op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. Begrijpelijk dat zij dan ook een kijkje nemen in onze stad. Het uitzending begint vanavond om 19.25 uur (zaterdag om 11.30 uur is de herhaling).
Wellicht is dat meteen de laatste keer dat je op de nationale televisie Wim Daniëls in zijn functie als stadsdichter verschijnt. Want aan het eind van het jaar stopt Wim. Zaterdag 20 september heeft hij als inmiddels nationaal bekende taalkundige een voorstelling in Theater Speelhuis. Er zijn nog plaatsen, maar let op: zijn eerste 4 voorstellingen waren allemaal uitverkocht.

4 reacties:

Sorry hoor, leuke man, maar wordt ook wel eens tijd voor een ander gezicht. Teveel Wim de laatste tijd!

Beantwoorden

Ben ik het niet mee eens Hans ! Ik ken Wim en hij heeft het hart op de juiste plek.

Beantwoorden

Wil je het 7 minuten durende item bij het NTR-programma Landinwaarts terugkijken, ga dan naar Uitzending Gemist en start op minuut 15.55.

Beantwoorden

@ weblog helmond

Goeie tip ! Zeker effe kijken. Wim dé ambassadeur voor Helmond. Toch jammer dat hij stopt als stadsdichter. Gr. Berry

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *