Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Stijn Smeulders uit Helmond is vandaag verkozen tot lijsttrekker van de PvdA Brabant bij de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019. Momenteel is hij fractievoorzitter van de PvdA-fractie in de Provinciale Staten. Zijn partij is daarin met 4 leden (van de 55) vertegenwoordigd. 
De 32-jarige Helmonder kreeg 90% van de stemmen van de Brabantse PvdA-leden, hij had 2 tegenkandidaten. Smeulders: “Supertof om zoveel steun te krijgen, een mooie blijk van waardering van onze leden voor de koers van de PvdA Brabant en mijn inzet.”
Stijn Smeulders was in 2015 ook lijsttrekker en is sinds 2011 lid van Provinciale Staten. Hij is 1 van de grondleggers van het huidige provinciebestuur. Met de VVD, SP, D66 en PvdA kreeg de provincie Brabant voor het eerst een coalitie zonder het CDA. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *