Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.885 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Stijn Smeulders is gekozen tot lijsttrekker van de PvdA bij de verkiezingen voor Provinciale Staten van Brabant op 18 maart 2015 in Provinciale Staten van Noord-Brabant. Dat werd vanochtend in Tilburg bekend genaakt.
Van 8 tot 16 oktober konden de Brabantse leden van deze partij via internet stemmen op Paul Klaver uit Roosendaal of Stijn Smeulders uit Helmond. 18% (703) Van de leden deed dat, onze  Helmonder kreeg 430 stemmen.
Stijn Smeulders zit sinds 2011 in de Staten en is de huidige PvdA-fractievoorzitter. Deze partij is daarin met 7 leden (van de 55) vertegenwoordigd. In het dagelijks leven is deze 29-jarige Helmonder werkzaam in Den Haag als beleidsmedewerker van de Tweede Kamerfractie van de PvdA. Tot maart was hij behalve Statenlid ook nog burgercommissielid in de Helmondse gemeenteraad.
Sinds februari 2013 is Stijn de weblogcolumnist op de weblog over zaken die in de provincie Noord-Brabant spelen en voor onze stad belangrijk zijn. En daarom feliciteren we Stijn met zijn lijsttrekkerschap.

1 reactie:

De pvda….. net als roken zooo jaren ’80

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *