Buiten is het -1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.039 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Restaurant De Rozario op de Steenweg is als negende geëindigd in de lijst van de beste restaurant van Nederland. Die beoordeling gaven de bezoekers van de HEERLIJK10Daagse. Dat is een landelijke actie van het culinaire tijdschrift Heerlijk die dit jaar voor de tiende keer werd georganiseerd. “Wauw niet normaal! Niet durven dromen. Super super super trots op ons team!!!!” aldus chef-kok Jermain de Rozario op Facebook. Samen met zijn vriendin Virginia Rhoe opende hij pas 6 maanden geleden dat restaurant.
Van 4 tot en met 13 november kon een ieder voordelig kennismaken met de Nederlandse top- en sterrenrestaurants. Na afloop werd de bezoekers gevraagd het restaurant een cijfer te geven. Restaurant De Rozario kreeg een 8,94 als eindcijfer. Daarmee werd het dus nummer 9 van Nederland van alle deelnemende restaurants en het beste restaurant van Noord-Brabant.
Van 27 januari tot en met 5 februari is er de winnaarseditie van deze actie. Voor een 3 gangen diner betaal je dan 27,50 euro, voor een 3 gangen lunch 22,50.

10 reacties:

Gefeliciteerd! Kei goed!

Beantwoorden

Goed nieuws Jermain! Op naar die ster.

Beantwoorden

Euhm…. De kop van het artikel klopt niet. Rozario is niet nr. 9 beste restaurant van Nederland.
Het gaat beoordelingen van gasten na een beperkte actie waarbij een beperkt aantal restaurants betrokken was, niet eens ALLE toprestaurant.
Dus van enige objectiviteit dan wel van gedegen onderzoek is geen sprake.

Neemt niet weg dat Rozario goed bezig is in mijn ogen. Maar van sterrenniveau is nog geen sprake. Wie weet zal dat over enkele jaren wel het geval zijn.

Beantwoorden

Ja ja dat kan jermain wel toppertje

Beantwoorden
Gonny van der Steen

De kop klopt wel wanneer men het artikel verder leest. Het hele nut van een kop, is de lezer uit te nodigen een artikel te lezen.
Volgens de ‘Heerlijk10daagse’ is ‘De Rozario’ #9 van Nederland. Klopt als een bus, dus.

Beantwoorden

Sluit als een bus….en klopt als een zwerende vinger…..dus.

Beantwoorden

Dat gaan we dan snel uittesten

Beantwoorden
Corine van de Kerkhof

Inderdaad een aanrader. Heerlijk gegeten.

Beantwoorden

Wij hebben genoten van n heerlijk culinair verrassingsreisje TOP

Beantwoorden

Twee keer heerlijk gegeten maar er zal nog veel noeste arbeid verricht moeten worden teneinde die felbegeerde ster binnen te halen. Persoonlijk vind ik Roka culinair net iets meer exquis.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *