Buiten is het 28 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.216 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
72reacties

Vanochtend vroeg (Nederlandse tijd) won de 31-jarige Helmonder Nieky Holzken in Las Vegas de GLORY-wereldtitel kickboxen in het weltergewicht.
In de derde ronde maakte de scheidsrechter een eind aan de wedstrijd tegen de Amerikaan Raymond Daniels. Een flinke jaap boven zijn ook was de reden. Nieky “The Natural” Holzken in de ring meteen na de wedstrijd: “Het voelt als 2 jaar geleden in Tokio, toen werd de riem van me afgenomen. Nu heb ik hem weer terug.”

In de reacties hieronder vele updates over onder meer zijn realityserie bij RTL.

72 reacties:

Super. Proficiat met deze geweldige prestatie.

Beantwoorden
Monique van der Palen

Proficiat geweldig

Beantwoorden

Gefeliciteerd …. hard voor gewerkt..

Beantwoorden

Super goed gedaan top prestatie!!

Beantwoorden

Goeie partij, verdiende overwinning en ook nog eens een mooie confrontatie tussen twee totaal verschillende vechtstijlen: het op het boksen steunende korte-afstandgevecht van Holzken en het meer op het traditionele WKF point-karate georiënteerde lange afstandswerk van Daniels. Nicky kon duidelijk beter met die verschillen omgaan dan zijn tegenstander. Proficiat!

Beantwoorden

Wat een prestatie weer! Wordt tijd dat Nieky Holzken een standbeeld krijgt, een ere plaats hier in Helmond, of niet dan Gemeente Helmond?

Beantwoorden

Proficiat

Beantwoorden
Jeannie Bocken Stuij

Hoppa

Beantwoorden

Beast!

Beantwoorden

Wat een kanjer.Tegenstander had geen schijn van kans.Super.

Beantwoorden

Knap in termen van techniek en snelheid en zo, maar ik vind het wel vreemd dat lichamelijk letsel toebrengen een eretitel oplevert.

Beantwoorden

Klasse nieky holzken

Beantwoorden

Gefeliciteerd! Ik hoop maar dat er snel een normale huldiging komt in de stad zoals het hoort. Het gedoe vorige keer en dan uiteindelijk in de rust van een thuiswedstrijd van Helmond Sport vond ik beschamend gemeentebestuur.

Beantwoorden

Da hadde gaai goed gezien. Dat het gedaan was met hem. Klasse jonge

Beantwoorden

super meneer holzken echt goed bekeken wedstrijd van jou kant echt top!!!!!! ik heb een vraag aan ieder hier hoe kan ik zon mooi shirt van de wereldkampioen bemachtigen kopen

Beantwoorden

Er gaat een realitysoap van hem komen.
Hij gaat dus landelijk meer bekendheid krijgen.
http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4116151/2015/08/08/Realitysoap-voor-kickbokser-Nieky-Holzken.dhtml

Beantwoorden

@Erik op zaterdag 8 augustus 2015 om 16:30:

Aanvullend op dat artikel Realitysoap voor kickbokser Nieky Holzken:
Zoals het AD schreef, begint die reality-soap als Holzken zich in Helmond voorbereidt op het gevecht in Las Vegas waarin hij wereldkampioen werd.
In 2008 deed het TV-programma Man bijt hond iets soortgelijks:


En in 2013 maakte Sophie Hilbrand ook iets dergelijks.

In juni werd overigens al bekend gemaakt dat het bedrijf Just Productions opnames aan het maken was voor deze realityserie.

Beantwoorden

van harte gefeliciteerd grote klasse

Beantwoorden

@bart fictorie op zaterdag 8 augustus 2015 om 16:28:

Die kun je kopen bij boksschool HAB of anders even informeren in de winkel van zijn vrouw. Little Diamonds in de [email protected] fictorie op zaterdag 8 augustus 2015 om 16:28:

Beantwoorden

Gefeliciteerd met je overwinning

Beantwoorden

@ De weblog van Helmond

Het lag inderdaad een tijdje op de plank.
Maar het lijkt nu definitief te worden.

Beantwoorden

Super prestatie en sportm aan in hart en nieren respect voor tegenstander…een echte wereldtopper en ambassadeur voor Helmond. ..Ush

Beantwoorden

Wereldkampioen Nieky Holzken warm ontvangen op Schiphol

[tweet “https://twitter.com/MartijndeGraaf/status/630655656798896128”]

[tweet “https://twitter.com/BerithHVNL/status/630670129098039296”]

[tweet “https://twitter.com/BerithHVNL/status/630675831568887808”]

Moet deze wereldkampioen binnenkort een grootse huldiging in Helmond krijgen? De vorige keer was daar nogal wat gedoe over.

Beantwoorden

Ja, die zou hij moeten krijgen. Wereldkampioen worden is niet niks.

Gefeliciteerd Nieky!

Beantwoorden

Die zou hij idd moeten krijgen !!!

Beantwoorden

ja dat zou wel eens tijd worden

Beantwoorden
Elisabeth van der Putten

Een hele grote openbare huldiging voor deze wereldkampioen!
Toen Helmond Sport promoveerde van de eerste divisie naar de eredivisie was er al zo’n grote huldiging. Ik dacht op de Steenweg toen. Helemaal goed, maar dan toch zeker een huldiging voor een WERELDkampioen als Nieky!

Beantwoorden

Beantwoorden

[tweet “https://twitter.com/ellyblanksma/status/630723415859691520”]

Beantwoorden

Ja natuurlijk moet hij die krijgen!!!! Andere krijgen dat toch ook … waarom hij dan niet 🙂

Beantwoorden
Carola Geerlings Verhoeven

Als het terreur vechten wat wij op onze sportschool al tientallen jaren beoefenen ook zoveel aandacht kreeg hier, dan hadden we nu een volle do-jo. Een zelfverdediging sport die in weerbaarheid zeker zo effectief is in deze verharde maatschappij dan dat kickboksen, een sport die onder de beoefenaars overigens zéér blessure gevoelig is. Maar Nieky, prima prestatie hoor, namens onze sportschool, van harte proficiat.

Beantwoorden

Ja dat vind ik wel.. het is ook een topsport en daar moet hij ook mee geëerd worden

Beantwoorden
Miranda Hurkmans-vd Steen

Met recht welkom terug in Helmond team “Nieky Holzken The Natural”.
En zeker verdient hij een grootse huldiging.

Hartelijk gefeliciteerd Nieky!! En hartelijk gefeliciteerd Sjef, Hendrik, Tommie en al de anderen die hebben meegewerkt aan dit enorme succes.

Deze familie heeft altijd keihard gevochten voor hun sport, bestaan en hun bedrijf. Ik ben trots jullie al heel lang te kennen.

Meningen kunnen verschillen over welke sport men beoefent maar ontegenzeggelijk heeft Nieky Holzken hier een geweldige prestatie neergezet. Voor velen een toonbeeld van doorzettingsvermogen!! Wie twijfelt er nog aan deze geweldige sportman…

Beantwoorden
Jean-Pierre Poppeliers

Tuurlijk! Zet helmond op de kaart!

Beantwoorden

Nieky, van harte gefeliciteerd, je heb het zeker verdient en…………. Gemeente Helmond grijp je kans.

Beantwoorden

Huldiging moet, dit is een fantastische prestatie. heb me al blauw geergerd aan het gebrek aan respekt in landelijke en lokale media.
TIME TO MAKE THINGS RIGHT

Beantwoorden

Natuurlijk!!!

Beantwoorden
Gery van der Linden-Brouwer

Erg grappig, moet je echt even lezen:

Volgende maand grootse huldiging voor wereldkampioen Nieky Holzken
https://ermaggezongenworden.wordpress.com/2015/08/10/volgende-maand-grootse-huldiging-voor-wereldkampioen-nieky-holzken/

Beantwoorden

Beantwoorden

Proficiat Nieky! Klasse!

Beantwoorden

Krijgen er zoveel,waarom hij dan niet? Dus ja ook voor hem een huldiging!

Beantwoorden

Voor zover ik me kan herinneren had je vroeger (misschien is dat nog wel zo) bij het boxen verschillende wereldbonden en had iedere bond zijn eigen wereldkampioen. Hoe zit dat eigenlijk bij het kickboksen. Zo las ik op de site van Wako Nederland (World Association of Kickboxing Organizations) dat er in Nederland verschillende bonden zijn (hebben die ook allemaal hun eigen wereldkampioen?) en dat dit een van de oorzaken is dat deze sport geen erkenning krijgt van het NOCNSF. (Bonden schijnen overigens ook zelf niet aan de voorwaarden te willen voldoen)
Geen misverstand hierover. Prima prestatie van onze stadsgenoot. Maar voor een leek als ondergetekende is het niet duidelijk of Nicky nu de enige wereldkampioen is in zijn klasse of dat er zoals bij het boxen vroeger bij andere wereldbonden nog 2 of 3 meer zijn.

Beantwoorden

Wereldkampioen Nieky Holzken gehuldigd tijdens Kasteeltuinconcert
Kickbokser Nieky Holzken wordt komende vrijdag (14 augustus) op bijzondere wijze gehuldigd voor het winnen van het wereldkampioenschap GLORY Welterweight, zo laat Helmond Marketing zojuist weten. Samen met de gemeente Helmond organiseren zij deze huldiging.
Het eerbetoon vindt plaats rond de klok van 21.30 uur tijdens het Kasteeltuinconcert. dat gratis is te bezoeken. De kersverse wereldkampioen betreedt het podium nadat de 14-koppige band Timbazo het publiek heeft opgewarmd. Zij spelen jazz en salsa met de hoge intensiteit van de Cubaanse Timba versmelt.

Beantwoorden

Mooi dat Nieky zo snel een huldiging krijgt, ik ben er bij!

Beantwoorden

The Champ!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Nieky
Ik zie jou als de enige die de huidige heerser omver kan trappen
op de K1 omdat al zijn tegenstanders vet en log zijn
Een snelle jongen kan hij niet handelen.

Beantwoorden

De huldiging (van begin tot eind) gisteravond in de kasteeltuin:

[tweet “https://twitter.com/niekyholzken/status/632287561822695424”]

Voor wie de prestaties van Nieky “The Natural” Holzken in de ring even wil terugkijken:

Beantwoorden

Realityserie Nieky Holzken begint 27 oktober op RTL 5
De realityserie van kickbokser Nieky “The Natural” Holzen begint dinsdagavond 27 oktober op RTL 5. De serie gaat De Knock-Out van Brabant heten, dat meldde RTL Boulevard vanavond. Op 8 augustus wist Erik hierboven al te melden dat die realityserie zou komen.
In de realityserie is onder meer te zien hoe Holzken de overstap maakt van het kickboksen naar het ‘gewone’ boksen. Hij moest in de bokswereld weer helemaal onderaan de ladder beginnen. Behalve Nieky Holzken zie je ook zijn vrouw Nathellie, 2 kinderen en schoonvader en coach Sjef Weber in de serie.

Beantwoorden

Er komt geen tweede serie. Op dinsdag 1 december was de laatste aflevering van The Knock-Out van Brabant, de realityserie rondom Nieky Holzken.
De eerste aflevering op dinsdag 27 oktober op RTL5 trok 316.000 kijkers, de laatste 392.000.

[tweet “https://twitter.com/niekyholzken/status/677382527175274496”]

Beantwoorden

Jammer ik vond het erg leuk!!!

Beantwoorden

Kei jammer,,,,ik volgde het graag

Beantwoorden

Gewoon overstappen naar Omroep Brabant!

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op donderdag 17 december 2015 om 10:23:

Zouden ze met al die reality soaps moeten doen.

Beantwoorden

jammer !!

Beantwoorden

Zuund…omroep brabant, doe dr wa mee!!

Beantwoorden

Mooi hebben we die onzin ook weer gehad.

Beantwoorden

Jammer

Beantwoorden

eindelijk !!! nou die andere onzin reality series er nog af!!

Beantwoorden

Aaah jammer hoor. Ik vond het leuk!!!

Beantwoorden

Erg jammer, de enige realityserie die ik wel keek. Gewoon leuk om die bekende gezichten/plaatsen op tv te zien.

@ Marja en William: je hoeft niet te kijken hoor, het is geen verplichting.

Beantwoorden

Heel jammer vond het erg leuk om te zien.

Beantwoorden

Watte?! Wanne bullshit, maar er zijn meer omroepen, dus wie weet…..

Beantwoorden

Jammer zeg!!

Beantwoorden

Jammer!!! Te koop twee tv.’s……

Beantwoorden

Seund

Beantwoorden

Fijn!

Beantwoorden

@Marja Konings op donderdag 17 december 2015 om 12:41:

Zo is het. Wie zit daar nu op te wachten? William blijkbaar ook niet. Hein wel. En voor die bekende gezichten hoef ik niet te kijken. Ik zal me er verder maar niet over zo’n en andere reality-series uitlaten!

Beantwoorden

Jammer!!

Beantwoorden

Ti’s nog zunt:((

Beantwoorden

Kijkcijfers waren hoog genoeg

Beantwoorden

Veel leuker en echter dan Vechtershart.
Jammer dat het stopt.

Beantwoorden

Wat jammer.

Beantwoorden
Grace Newesil-Garnier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *