Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.324 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Gisteravond rond 23.55 uur begonnen inbrekers met het inslaan van een beveiligde ruit van juwelier Van den Aker aan de Mierloseweg in Mierlo-Hout.
De politie vermoedt dat zij daar enige tijd mee doende waren. Toen de agenten arriveerden, waren de daders inmiddels gevlogen met vermoedelijk een heel kleine buit.
De politie is op zoek naar getuigen die iets hoorden of zagen op de Mierloseweg tussen 23.55 en 0.30 uur. Neem dan contact op met hen via 0900-8844. Wil je dat liever anoniem melden, bel dan met M. 0800-7000 (referentienummer: 2016263471).
4 Jaar geleden werd deze juwelier overvallen, vorig jaar werden de jonge daders veroordeeld. Zie het betreffende bericht en de updates in de reacties.

2 reacties:

Gaat weer lekker op ’t Hout de laatste tijd!
Juridisch mogelijk maken om je pand (privé en zakelijk) te beveiligen met stroom.
Geen levensbedreigende hoeveelheid, maar gewoon genoeg om iemand een week lang met een slag in zijn wiel te laten rondlopen.

Beantwoorden

Komt mooi overeen met periode NA de uitspraak rechtbank ze hadden vorige keer 4 jaar gekregen en bijkomend een taakstraf, dus die waren ze kennelijk nu aan het inlossen… Of hun netwerkje aangeboord.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *