Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Op de Watermolenwal in het centrum vond zojuist een beroving plaats, zo meldde Burgernet.
Het signalement van de dader: een blanke jongen van 17/18 jaar, normaal postuur en zwart haar. Hij draagt een grijze jas van het merk North Face en reed op een goudkleurige herenfiets.
Heb je tips voor de politie bel dan nu naar 112.

In de reacties hieronder staan updates.

5 reacties:

Iemand van beneden de vijftig in een North-Face-jas?
Dat kan nooit lang duren voor ze’m hebben ;•)

Beantwoorden

hopelijk wordt hij snel opgepakt

Beantwoorden

Update 1:
Gisteravond werd een meisje beroofd van haar mobiele telefoon. Samen met haar vader stond zij ter hoogte van de Noord Koninginnewal bij de ingang van een flat. Er reed een jongen op een goudkleurige fiets voorbij die ineens de telefoon van het meisje uit haar hand trok. Hij fietste vervolgens hard weg in de richting van de bieb op de Watermolenwal. De jongen met lang zwart haar is niet meer aangetroffen door de politie.
Als je nog informatie hebt over deze beroving of getuige was, dan vraagt de politie je contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Beantwoorden

Update 2:
Het meisje is 14 jaar jaar oud en maakt het naar omstandigheden goed. De eerder genoemde flat waar zij met haar vader stond is de Ameideflat. Dat liet wijkagent Maikel van Dijk aanvullend nog weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *