Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

Gisteravond rond 20.25 uur werd een jongeman door 4 jongemannen beroofd van zijn pinpas, identiteitskaart en telefoon. Deze straatroof vond plaats op het Sjef de Kimpepad. Het slachtoffer zou 1 van de daders kennen. Dat liet wijkagent Johan Meeuwsen vanmiddag weten. De politie gaat de zaak onderzoeken.
Enkele jaren geleden waren op het Sjef de Kimpepad in 10 maanden minimaal 5 straatroven. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedde daar destijds aandacht aan. En in juni van dit jaar was er daar ‘s nachts een beroving van een scooter.

13 reacties:

Dat daar nog geen camera’s hangen!!!! snap er geen flikker van ????

Beantwoorden

Te triest voor woorden, tuig! ????

Beantwoorden

Altijd daar te doen….. ????

Beantwoorden

ik begrijp ook niet dat daar en ook op het Piet van Bokhoven pad niet meer word gecontroleerd,,, ik loop daar vaak maar je ziet nooit en dan ook nooit iemand controleren word tijd dat dat is gebeurd terwijl het dus de zoveelste keer is lees ik moet eerst iets gebeuren voor ze in actie komen trieste zaak

Beantwoorden

Helmond gaat op deze manier Rotterdam inhalen als t om criminaliteit gaat

Beantwoorden

Helmond is ontspoort aant worre tis gwn niet meer normaal wat hier dagelijks of wekelijks gebeurd manmanman zeg !!!????????????

Beantwoorden
Ashley van Lieshout

Verhuizen naar Bakel enigste oplossing

Beantwoorden

T wordt alleen maar erger,,wie loopt er nog savond alleen buiten,,te gevaarlijk, ,wa erg

Beantwoorden

Eeey blanksma. Lees je even mee

Beantwoorden

Hang daar camera’s neer???? t is wel vaak daar te doen ????????

Beantwoorden

Het Sjef- en Pietpad wordt door mij altijd vermeden in de avond en vooral s’nachts, als je daar doorheen gaat vraag je eigenlijk om problemen, eigenlijk is in het donker fietsen sowieso al riskant.

Tis absurd, maar ja het is tegenwoordig niet meer anders….

Hoofdschuldige: onze fijne regering.

Beantwoorden

Ik loop er vaak m’n kilometers vanaf Noord, nog niets meegemaakt. daar. Is maar beter ook voor e.v.t. idioten die wat in zin hebben…..

Beantwoorden

De jongen kent ook nog een van de daders…Dat is dus de brutaliteit van die allochtone daders…ze geven nergens om..waarom ook..Ze leren op school en in de media dat blanken schuldig en dader zijn en zij slachtoffers en achtergesteld en gediscrimineerd door die vuile racisten .
Als dan ook hun cultuur “islam”nog bevestigd dat zij verheven zijn en alles mogen opeisen van de “heidenen” dan snapt u waar het vandaan komt.
door links geimporteerd en gepamperd.
en nog altijd door links ene hand boven hoofd gehouden..
och rechts extremisme is zo gevaarlijk…zulke gemene mensen…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *