Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.548 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
16reacties

Rond 03 uur vannacht is een medewerkster van een tankstation aan de Europaweg lastiggevallen door enkele jongen. Dat gebeurde nadat zij hen had aangesproken over het eten en de coronaregels. De jongeren zouden hierop agressief hebben gereageerd en onder meer een vuilnisbak hebben omgegooid/omgeschopt. Daarop alarmeerde de medewerkster de politie en beveiliging. De lastige klanten zijn met scooters gevlucht. De vrouw was hevig ontdaan door dit voorval maar zou niet gewond zijn geraakt. De politie gaat de jongeren proberen te achterhalen.
Harrie Fotografie maakte de foto.

16 reacties:

Pfff Wat erg, ik.wens de medewerkster heel veel sterkte 🍀

Beantwoorden

De laatste tijd is het verschrikkelijk met de jongeren het maakt ze niets uit

Beantwoorden

Tjoh das dan voor het eerst sinds de corona regels dat het personeel van daarvzich amandel corona regels houd. Normaal kan je daar snacht’x als tankende klant niet eens normaal gaan betalen omdat mevrouw der vriendjes daar heel de nacht koffie staan te leuten.

Beantwoorden
Patricia Pekşen-van Esch

Stelletje trieste snotjongen.

Beantwoorden

Deze herseloze jongere hebben geen opvoeding gehad , zal nog erger worden met deze stumpers

Beantwoorden

En die kutjeugd moet straks voor ons gaan zorgen…die hebben de toekomst🤔
Ze hebben nu al geen normen en waarde meer, waar moet het heen!!! Veel harder aanpakken en zorgen dat ze weer weten wat hun plek is!!!!😡

Beantwoorden

@Patricia Pekşen-van Esch op maandag 3 augustus 2020 om 07:26:

Je hebt ook geen verstand het is gewoon een rotjeugt je kunt en durft nergens meer heen .wat doen die Snachts op straat.rotzooi schoppen daar zijn ze op uit

Beantwoorden

ik neem aan dat er camera’s hangen dus hoop dat ze vlug te achterhalen zijn. Verschrikkelijk hoe die jeugd zich gedraagt ,flink aanpakken de rotzakken.

Beantwoorden

@Claudia op maandag 3 augustus 2020 om 08:39:

Een die ouders ook eens aanpakken, bijvoorbeeld alle toeslagen stopzetten

Beantwoorden

Ik kan mijn eerdere post ook hier weer “plakken” 😀, dus:

Ik heb het idee dat Helmond na een 19.00 uur en al helemaal als de schemer invalt een niemandsland wordt waar wetten en sociaal gedrag niet meer gelden.
Ik las onlangs het bericht over het nieuw te bouwen politiebureau, ik las dat er in het huidige pand 160 agenten werken (?) en nog eens 60 rechercheurs aan de Deltaweg. 160 agenten, tel daar de witte vanaf, laten we zeggen 30 witte (= administratief personeel)? Dan hou je 130 blauwe agenten over, WAAR ZIJN DIE overdag maar vooral in de avond en nacht? Wordt er geen patrouille gereden? De kans dat je per ongeluk onder de trein loopt is groter dan dat je een politie patrouille tegen komt….. Wetteloos is Helmond in de avond en nacht, er wordt geracet met auto’s en motoren, vuurwerk afgestoken, gedeald, beroofd, vernield en weet ik wat nog meer allemaal.
Ik vind dat elke nacht, in ieder stadsdeel tenminste 1 patrouille auto met twee agenten zou moeten rijden, de hele nacht, het hele jaar! 24/7/365!
Helmond verloederd, in een heel rap tempo.

Beantwoorden

Bij ons ook als je ze er op wijst wordt je verrot gescholden triest is t

Beantwoorden

Wat een boer niet kent, vreet die niet … beetje te vergelijken met corona denk zolang je het zelf niet hebt of iemand kent die het heeft ( of gehad) ,blijf je er vrij nuchter onder (althans ik wel )

Beantwoorden

@Twanneman, in de regel rijdt er nu 1 patrouille auto voor heel regio zuidoost elke nacht.

Beantwoorden

Zo ongelooflijk hard straffen.

Beantwoorden

@gertjan op maandag 3 augustus 2020 om 21:01:

Ja, ik weet het, en daar worden de criminelen/tuig echt bang van.

21 gemeentes en 750.000 burgers…..

Beantwoorden

En het zijn altijd dezelfde types, maar je mag niet wijzen..
Ze komen ook veel voor in de Heistraat met der scootertjes en hebben nergens respect voor.

Alleen een harde hand zal ze leren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *