Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.647 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

foto: Chantal van den BergZaterdag 30 november en zondag 1 december rijden er geen treinen tussen Eindhoven en Venlo. Dat geldt ook voor alle Helmondse stations. De NS zet bussen in. De extra reistijd bedraagt ongeveer een half uur. Kijk voor vertrek eerst op ns.nl of 9292.nl of op de NS reisplanner-app.
Het treinverkeer ligt stil, omdat er weer gewerkt wordt bij station Helmond. Daar worden liften geplaatst, waarmee je straks van en naar de perrons kunt gaan vanuit de nieuwe onderdoorgang onder het spoor. Ook wordt er een luifel geplaatst bij het perron richting Eindhoven. Bij het perron voor de treinen richting Venlo wordt fundering aangebracht voor een nieuwe perronoverkapping. Onder de luifel en de overkapping kunt u straks droog op de trein wachten. Tot slot wordt er ook bestratingswerk uitgevoerd op de perrons.
Meer informatie, heel veel foto’s, impressies en een filmpje over dit project. En je kunt de werkzaamheden nog altijd live meekijken op de bouwcam.

3 reacties:

Fijn dan blijven die spoorbomen tenminste open, scheelt weer een kwartier

Beantwoorden

En dan wil de NS de intercity vanuit Den Haag nog maar tot aan Eindhoven laten rijden… Ja dan schiet het op, zo’n nieuw station met alles erop en eraan! Zoveel mensen maken hier gebruik van die verbinding! Dat ze eerst maar eens zorgen dat de treinen gewoon rijden zoals het hoort. Helmond is een stad en heeft baat bij goede OV-verbindingen.

Beantwoorden

De NS wil een intercity laten rijden van Venlo naar Amsterdam, stond vandaag in de krant.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *