Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 109.551 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

Gisteravond won Lavans in Milaan de meest toonaangevende prijs in de wasserijbranche: de Global Best Practices Awards 2022. Tijdens de internationale Textile Care beurs ging dit Helmondse familiebedrijf aan de haal met de titel ‘Beste wasserij ter wereld’. Een eretitel die nu minimaal 2 jaar van hun is. Volgens de jury blonk Lavans uit door hun eigenzinnige, maar zeer bewuste bedrijfsvoering en innovatieve en duurzame karakter, zo meldde de dienstverlener in bedrijfskleding en bedrijfshygiëne
Samen met 11 andere wasserijen, verspreid over de hele wereld, waren ze genomineerd door de internationale branchevereniging CINET. Samen met een onafhankelijke jury beoordeelde deze branchevereniging de 12 genomineerde finalisten op categorieën als kwaliteit, duurzaamheid, dienstverlening en innovatie. “Bewust bezig zijn met duurzaamheid zit in ons DNA en is in Milaan niet onopgemerkt gebleven”. Dat vertelde Tristan van der Waart, de trotse algemeen directeur (op de foto de man met de beker in zijn hand), kort na de uitreiking in Italië. In 2016 in het Duitse Frankfurt werd Lavans al uitgeroepen tot de op 1 na beste wasserij van de wereld.
Lavans begon in 1928 als wasserij Wilhelmina. Hun hoofdkantoor is nu gevestigd op de Vossenbeemd op het industrieterrein. Op meerdere locaties in Nederland werken in totaal zo’n 275 mannen en vrouwen met ruim 20 nationaliteiten voor ruim 10 duizend klanten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *