Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.278 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

foto Pim VerkoelenOp maandagavond 14 januari bedreigde een gewapende man de eigenaar en zijn vrouw van cafetaria Spoorzicht aan de Houtse Parallelweg. Na een greep in de kassa verdwijnt hij in de richting van het centrum. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedde daar gisteravond op NPO 1 aandacht aan.
Het is de tweede keer dat dat cafetaria in Mierlo-Hout werd overvallen. Bij de vorige overval, in oktober 2017, was er geen camerasysteem aanwezig. De dader van 14 januari is echter zowel binnen als buiten gefilmd.
Op de beelden is te zien hoe hij tegen 21.30 uur wat loopt te dralen voor hij naar binnen gaat. Eenmaal binnen richt de dader een vuurwapen op de aanwezige medewerkers. Wat daarbij opvalt, is dat hij het wapen in de línkerhand heeft.
Hij springt over de toonbank om bij de kassa te komen. Terwijl hij daar het geld uit graait, probeert een slachtoffer 112 te bellen. En nog geen minuut nadat hij binnenkwam, is de overvaller alweer verdwenen.
De dader droeg een blauw Nike-trainingspak en donkerkleurige Adidas-gympen. Hij heeft een lichte of lichtgetinte huidskleur en zwarte wenkbrauwen. De politie houdt er rekening mee dat hij uit Helmond komt.
Herken jij hem, mogelijk aan zijn manier van bewegen of aan het feit dat hij waarschijnlijk linkshandig is, geef het door aan de politie. Dat kan door te bellen met 0900-8844 of 0800-700 (anoniem). Maar je kunt ook het tipformulier invullen.

In de reacties hieronder staat een update.

9 reacties:

‍♀️ Wat een domme oen ook hé een hersenkwaliteit 0. merk kleidng Adidas dragen en dan sieraden omhouden en helft van gezicht bedenkt. Je ziet meteen wie het kan zijn

Beantwoorden

Links handig zijn er ook tegen woordig ook veel

Beantwoorden

ALS hij al een strafblad heeft en zijn vinger afdrukken zijn genomen, dan was het van hem niet slim om geen handschoenen te dragen ????

Beantwoorden

@Marina van Kleef op woensdag 12 juni 2019 om 10:14:

Over een tijdje heeft hij een strafblad en zal hij voor zijn werk handschoenen moeten kopen. 🙂
ALS hij inderdaad een Helmonder is, ben ik benieuwd of hij zo slim is zichzelf snel aan te geven. Er is immers beslist een andere Helmonder die hem herkent en komt de politie hem ‘s ochtends vroeg opladen. Jezelf aangeven vindt de rechter sympathiek en dat scheelt in de straf.

Beantwoorden

Zielige losers zijn t

Beantwoorden

Tuig! Ga zelf werken ! En dan hoop ik dat t jou ook gebeurd.

Beantwoorden

Had ie nou écht niet iets anders kunnen aantrekken dan een trainingspak? Ik hoor de flauwe moppen alweer aankomen.
Verder hoop ik dat die lafaard gauw wordt opgepakt.

Beantwoorden

Update:
Er zijn inmiddels 11 tips binnengekomen bij de politie. Daarbij zijn ook namen genoemd, maar de juiste naam lijkt er nog niet te zijn. Meer tips blijven dus welkom. Dat laat het tv-programma Opsporing Verzocht vanavond weten.

Beantwoorden

Het meest opvallend is niet dat hij links is
Maar het meest opvallend is…
dat het een enorm ziek kereltje is

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *