Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.263 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Schildersbedrijf Manders Totaal is 1 van de 9 genomineerden voor de Nationale SchildersVakprijs 2014. Die nominatie voor deze publieksprijs danken zij aan hun Cacaofabriek-schilderwerk. In een kort tijdsbestek werkten zij daar ruim 80 manweken aan. Wil je meer van deze schildersklus weten: dit artikel (pdf) uit de SchildersVakkrant en het onderstaand filmpje.

Het Helmondse Manders Totaal is een schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijf met zo’n 70 medewerkers. De Cacaofabriek zit aan de overkant van het kanaal op nog geen 500 meter afstand van dat 82-jarige bedrijf.
De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en is bedoeld om het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche te bevorderen. Wil je dat Manders Totaal deze prijs in de categorie Onderhoud/ Renovatieschilderwerk wint, dan kun je op hen stemmen. De winnaar wordt op 4 november bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *