Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.713 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie zoekt de scooterrijder die gisteravond rond 18.30 uur op de Kegelbaan in het centrum was betrokken bij een aanrijding. Door die aanrijding kwam een meisje op een fiets ten val en liep letsel op aan haar hand.
Het 17-jarig meisje uit Helmond reed daar achter de HEMA op haar fiets. Ter hoogte van de Rabobank werd zij van achteren aangereden door een scooterrijder. Naast de bestuurder zat nog een persoon op de betrokken scooter, aldus de politie.
Na de aanrijding zou een wat oudere man op een elektrische fiets het gevallen meisje hebben aangesproken. De politie wil graag met deze man en eventuele andere getuigen in contact komen. Hen wordt gevraagd om te bellen naar het politiebureau Helmond op telefoonnummer 0900-8844.
Zondag reed een scooter door na het aanrijden van een 69-jarige man op het parkeerterrein van de AH XL. Deze 19-jarige scooterrijder werd een uur later aangehouden.

1 reactie:

Triest!!

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *