Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.713 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Patricia Bennenbroek pakte zaterdag de titel “Moeder van het jaar 2017”. Zij is de moeder van Linn en Bo en getrouwd met Remco. Die 2 meiden hadden een groot spandoek voor hun moeder gemaakt om iedereen te laten zien hoe trots zij op haar zijn.
Tijdens een rondrit door het centrum kreeg Patricia cadeaus van ruim 30 ondernemers. Dat kon ze waarderen: “Wat een geweldig mooie dag! Wat ben ik verwend. Echt serieus… met mijn mond vol tanden! Dank je wel!”
Er waren dit jaar nog 9 andere moeders genomineerd. Ook zij werden op het podium in de Kerkstraat in het zonnetje gezet en ontvingen allemaal een gevulde goodiebag en grote bos bloemen.
Vorig jaar werd Wilma Keijzer de Moeder van het jaar en in 2015 ging die titel naar onze columnist Sandra Stijkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *