Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.430 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

PvdA-fractievoorzitter Mohammed Chahim staat op plek 53 van de concept-kandidatenlijst van de PvdA voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017. Dat werd vanochtend bekend gemaakt. De leden van de PvdA bepalen op 15 januari tijdens het congres wat de definitieve lijst wordt.
Zijn pleidooi om in de Tweede Kamer te komen. “Mijn ambities liggen in Helmond. Ik steun de PvdA extra door op de kandidatenlijst te gaan staan. Juist in deze tijd is iedere stem welkom” zo laat Chahim ons weten.
De 31-jarige Helmonder zit inmiddels 10 jaar in de gemeenteraad. In het dagelijkse leven is hij bij TNO economisch onderzoeker op het gebied duurzaamheid en klimaatverandering. In 2013 promoveerde hij aan de universiteit in Tilburg tot doctor in de economische wetenschappen en is daarmee in Helmond het raadslid met de hoogste academische titel. Van 2007 tot en met 2010 was hij columnist op de weblog.
In de peiling van Maurice de Hond van afgelopen zondag staat de PvdA op 10 Kamerzetels. Een dagkoers, maar toch…

3 reacties:

53e plaats???
Sorry, maar hoe naïef kun je zijn?

Beantwoorden

@Ton op donderdag 22 december 2016 om 14:12:

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=naief%2Bpvda

🙂

Beantwoorden

En als hij zijn zin niet krijgt stapt hij ook bij Denk binnen daarom is de PVDA geen haar beter als de VVD stelletje Landverraders niet meer en niet minder ook deze nep Pvda er is in potentie een verrader van Nederland

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *