Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.885 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Koninklijke Nedschroef Holding B.V. koopt de Duitse onderdelenfabrikant CP Tech. Dat maakte de in Helmond gevestigde producent van bevestigingsmaterialen (1 van de grootste ter wereld) vandaag bekend zonder daarbij de financiële details te melden.
Met de overname wil Nedschroef, dat een jaaromzet heeft van 629 miljoen euro, zijn positie in de autosector verstevigen. CP Tech waar zo’n 175 mensen werken, levert aan diverse grote automerken. De overeenkomst moet nog worden goedgekeurd door toezichthouders.
Nedschroef is sinds 2014 in Chinese handen. Het bedrijf aan het kanaal begon in 1894 als fabrikant van klinknagels voor de scheepsbouw. In 1994 ontving het ter gelegenheid van zijn honderdjarig bestaan het predicaat ‘koninklijk’. Het concern heeft wereldwijd ongeveer 2.000 medewerkers, van wie de meesten in Duitsland werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *