Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.153 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Kickbokser Nieky “The Natural” Holzken tekende vandaag vandaag een 3-jarige overeenkomst met Yokkao Boxing (Thailand) en het in Helmond gevestigde Nihon Sport Nederland. Daarmee krijgt hij de beschikking over de boksartikelen en kleding van Yokkao. Hij zal voor dat merk wereldwijd seminars gaan geven en Yokkao brengt een speciale lijn “Yokkao powered by Nieky Holzken” op de markt.
“Ik ben erg blij met deze overeenkomst!” zegt Holzken die in december in Tokyo het prestigieuze viermanstoernooi van Glory won (zie de video met 13 hoogtepunten). Met die overwinning kon de Helmonder zich laten kronen tot ‘s werelds beste weltergewicht en waarvoor hij uiteindelijk gehuldigd  werd in onze stad. Holzken voert de ranking aan in zijn gewichtsklasse. “Ik heb momenteel nog erg veel last van een schouderblessure maar het gaat iedere dag beter. Het duurt niet meer lang voordat ik weer in de ring sta om te laten zien dat ik de beste van de wereld ben!”
Peter Wetzer van Nihon Sport Nederland (sinds vorig jaar Yokkao-reseller) is blij dat Holzken tekende. “Yokkao is sinds een aantal jaren flink aan de weg aan het timmeren in het wereldje van kickboksen en Muay Thai. Ze willen de beste producten maken en langdurige relaties opbouwen met de beste sporters. Nieky is ‘s werelds beste kickbokser. Ik ben erg trots dat we in mijn geboortestad Helmond zulke sporters hebben. Nieky laat niets aan het toeval over. Hij is niet alleen bovenmatig getalenteerd maar samen met zijn trainer Sjef Weber traint hij met ontzettend veel inzet. Respect daarvoor! Het succes van Nieky is geen kwestie van toeval. Dat is jarenlang hard en met veel inzet, passie en toewijding trainen! Ik ken maar weinig sporters met zo veel sportintelligentie als Nieky!”

1 reactie:

Gefeliciteerd met je overeenkomst! Graag zou ik willen weten hoe ik zelf yokkao trainingsspullen kan bestellen. Ik zie wel een website maar er is erg weinig keuze vind ik. Op een Britse site kun je alleen in Britse Ponden betalen.

Mvg. Hans Stuij.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *