Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.222 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Helmond Sport heeft Marcel van den Bunder aangesteld als algemeen directeur. Hij zal per direct deze functie overnemen van Theo Glaudemans die de afgelopen tijd als interim-directeur actief was op De Braak. Glaudemans zal betrokken blijven bij de club als bestuurslid PR en communicatie.
Marcel van den Bunder (53) is bekend met de regio Helmond en de voetbalwereld. Zo was hij 8 jaar als general manager verbonden aan Hotel Carlton de Brug in Mierlo. Daarna maakte hij de overstap naar PSV om daar commercieel directeur te worden en bijna 3 jaar te blijven. Deze functie heeft hij ook bekleed bij Roda JC, waar hij na anderhalf jaar werd benoemd tot algemeen directeur. Bij Roda werkte hij in totaal ruim 4 jaar.
“We hebben zorgvuldig de tijd genomen voor de benoeming van een nieuwe algemeen directeur. Na vele gesprekken hadden we een goed gevoel bij Marcel, waarbij we er alle vertrouwen in hebben dat zijn ervaring op het gebied van hospitality en als voetbalbestuurder een toegevoegde waarde zijn voor Helmond Sport”, aldus Philippe van Esch, voorzitter Helmond Sport. In 2015 bekleedde Peter-Paul van Meerwijk 2 maanden de functie van directeur bij Helmond Sport, waarna Theo Glaudemans zijn taken overnam.
“Sinds mijn vertrek bij Roda JC heb ik altijd de binding behouden met de voetbalwereld. Daarnaast ben ik blij met deze nieuwe uitdaging en vooral om betrokken te zijn bij de nieuwe plannen van Helmond Sport”, zegt Marcel van den Bunder.

1 reactie:

Hopelijk betaalt HS hem wat minder salaris. Bij Roda kennen we hem nog wel: http://www.rodajclive.nl/?p=6456

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *