Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 85.035 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Wil je bij de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente zijn (waar ook de Helmonder van het Jaar bekend wordt gemaakt), dan kun je via de website van Theater Speelhuis maximaal 2 gratis kaarten reserveren. Of je per kaartje inderdaad 1 euro bespreekkosten moet betalen, is het Speelhuis nu aan het uitzoeken.
Snelheid met het bestellen van kaartjes is geboden want de verwachting is dat de zaal ook deze keer weer snel zijn uitverkocht. Zeker nu deze bijeenkomst (na raadsvragen van raadslid Henriëtte Verouden) niet alleen via weekblad De Loop wordt aangekondigd.
Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 9 januari in Theater Speelhuis. Ontvangst is om 19.00 uur. Start van het formele programma om 20.00 uur. En vanaf 21.00 uur vindt in de foyer van het theater de nieuwjaarsreceptie plaats. Voor die receptie heb je géén toegangskaart nodig.

3 reacties:

De bovengenoemde bespreekkosten à 1 euro heeft het Speelhuis inmiddels verwijderd. Die hoeven dus toch niet betaald te worden.

Beantwoorden

Foutje!!!
Er staat in de aankondiging hierboven dat de receptie op maandag 9 januari is…. maar 9 januari valt op een dinsdag!
Wat is het nu?
Maandag 8 januari of dinsdag 9 januari???

Beantwoorden

@Marij Hendriks op donderdag 21 december 2017 om 11:15:

De laatste nieuwjaarsreceptie van de gemeente was op maandag 9 januari 2017. Die kondigden we hierboven aan.
Hun komende nieuwjaarsreceptie is maandag 8 januari 2018.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *