Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.368 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Net als vorig jaar stak B&W tijdens NLdoet de handen uit de mouwen. Dit jaar werd in de ochtend vrijwilligerswerk gedaan in enkele tuinen in de Binnenstad. Daarna werd er gewandeld met bewoners van woonzorgcentrum De Ameide.
NLdoet is Nederlands grootste vrijwilligersactie en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. In Helmond wordt deze actie gecoördineerd door de LEVgroep. Tijdens NLdoet wordt de vrijwillige inzet van velen in de spotlights gezet en wordt iedereen gestimuleerd om zich een dag(deel) als vrijwilliger in te zetten. NLdoet laat zien hoe leuk en inspirerend vrijwilligerswerk kan zijn.
Pressvisuals.com maakte de onderstaande foto:

5 reacties:

Kees had wel geduwd willen worden door Elly of Jos

Beantwoorden
Hennie de Gooijer

Kennelijk waren er 2 tekort, volgende keer gewoon bellen

Beantwoorden
Hennie de Gooijer

Beantwoorden

De anderen zaten allemaal in een scootmobiel en hoefden niet geduwd te worden, zodoende waren er geen “rolstoelers” meer!

Beantwoorden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *