Buiten is het 3 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.323 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Bij een controle van het Peelland Interventie Team (PIT) gisteravond en vannacht werden in 3 horecalocaties (zonder bijbehorende bewoning) in totaal 14 waarschijnlijke overtredingen geconstateerd.
In de betreffende panden in het Helmondse centrum was 3 keer sprake van mogelijke sociale zekerheidsfraude, waarvoor een nader onderzoek wordt gestart. 1 Keer kwam een duidelijk signaal van prostitutie naar voren, ook dat zal verder worden onderzocht.
Tevens is 3 keer geconstateerd dat er binnen in een horecagelegenheid werd gerookt, zijn 2 overtredingen in het kader van brandveiligheid aangetroffen en waren in 2 gevallen de vereiste vergunningen niet in orde. Tot slot zijn 2 keer onregelmatigheden in de boekhouding en adresfraude geconstateerd en is een steekwapen in beslag genomen.
Welke 3 horecazaken in het centrum werden bezocht, weten we niet. De controle duurde van 22.30 uur tot 01.15 uur. Bij de actie waren naast de regionaal coördinator en de gemeente Helmond ook de politie, de Veiligheidsregio Brabant Zuidoost, de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, de Afdeling Vreemdelingen Identificatie Mensenhandel (voorheen: Vreemdelingenpolitie) en Senzer betrokken. Het was de eerste keer dat het Peelland Interventie Team (PIT) een integrale controle uitgevoerd. Want het Helmond Interventie Team (HIT) werd PIT in oktober.

3 reacties:

Bij het Ameideplein zag ik gisteravond wel veel mensen en ook politie druk. Jammer dat er geen foto’s van Harrie zijn.

Beantwoorden

Zal wel bij die hoerentent Nazar zijn waar alle Turken kunnen geilen op Poolse barmeisjes.

Beantwoorden

@Toon van Laarhoven op zaterdag 19 november 2016 om 14:30:

Als Harrie hiervan niet van op de hoogte is kan hij er ook niet zijn. Hij is nog net geen helderziende .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *