Buiten is het 24 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.260 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Eddie filmde dinsdagavond weer de gemeenteraadsvergadering, net als in juni en juli. Vanochtend plaatsten we al zijn videoregistratie van het gehouden vluchtelingendebat.
Nu hieronder 2 andere agendapunten van die vergadering. Op de eerste video zie je het debat over het Rekenkameronderzoek bij de Stichting Stadswacht Helmond. De volgende 2 video’s gaan over de 4 extra tennisbanen voor tennisvereniging Carolus. ‘Vaststellen bestemmingsplan Brandevoort II – Diepenbroek 16’ geheten volgens agendapunt 12 van deze raadsvergadering. Eerst zie je 4 insprekende buurtbewoners, vooraf gegaan door de opening van de vergadering. En op de laatste video het debat van de raadsleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *