Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.044 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Directievoorzitter Peter de Bruin stopt als directievoorzitter van Rabobank Helmond, een functie waaraan hij op 1 april 2014 begon. Hij start op 1 juni bij Rabobank Oss Bernheze. De Helmondse raad van commissarissen buigt zich momenteel over zijn opvolging.
Peter de Bruin: “Ik ben er trots op mijn loopbaan te mogen vervolgen bij Rabobank Oss Bernheze. Maar natuurlijk met pijn in het hart. Want Helmond zit in mijn hart, de stad waar ik woon en leef. 1 Van de redenen dat ik deze stap maak is dat ik bij Oss Bernheze te maken krijg met de uitdagende dynamiek van een bank met een enorm werkgebied en tegelijkertijd ook kan bijdragen aan de uitdagingen in de Food & Agri-sector. Een sector waar ik een sterke affiniteit mee heb.”
Voorzitter raad van commissarissen Yvonne van Mierlo: “Een kans voor Peter en een gemis voor Rabobank Helmond. In deze dynamische tijd kan Peter met zijn kwaliteiten en ervaring een mooie bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Rabobank Oss Bernheze. Namens de raad van commissarissen wens ik Peter dan ook veel plezier en succes.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *