Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.300 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Net als voorgaande jaren verdeelden de leden van Rabobank Helmond weer 100.000 euro onder de clubs, verenigingen of stichtingen van onze stad. Gisteravond werd de uitslag bekend gemaakt in Theater Speelhuis. Bij deze derde editie van Rabo ClubSupport bleek niet Het Kasteel van Sinterklaas (3.450,71 euro), maar de Dierenambulance Helmond e.o. met 4.209,69 euro het grootste geldbedrag gescoord te hebben.
In de periode van 27 september tot 11 oktober konden Rabobank-leden ieder 5 stemmen uitbrengen. De beschikbare 100.000 euro werd vervolgens verdeeld op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.
Met een cheque van 2.276,94 euro belande Fanfare de Vooruitgang uit Stiphout op de derde plek. De Dierenambulance kreeg dus de meeste van de bijna 12 duizend uitgebrachte stemmen en scoorde zodoende het meeste geld. “We deden voor de eerste keer mee en dit hadden we natuurlijk niet verwacht. Echt fantastisch!” aldus Maartje van Teeffelen die beheerder bij de Dierambulance is.
In totaal kregen er 22 organisaties (zoals de voetbalvereniging MULO) een bedrag van tussen de duizend en 2 duizend euro. De overige 154 gingen keerden huiswaarts met een bedrag lager dan 1000 euro. Op deze pagina kun je zien wie waarvoor welk bedrag kreeg. 

7 reacties:

Heel fijn

Beantwoorden

Wat een goede daad

Beantwoorden

Toppi Rabo. ????????????

Beantwoorden

Rabo bedankt namens de dieren

Beantwoorden

Mijn koor is ook in aanmerking gekomen, bedankt

Beantwoorden

Ik ben erg blij met het bedrag dat we kregen van de Rabobank,
waarvoor ik alle lieve stemmers heel hartelijk dank.
Ik feliciteer de Dierenambulance met het grootste bedrag,
maar wat toonden jullie daarmee toch een haantjesgedrag.
Mijn kasteel weer laten winnen was wijzer, dat moeten jjullie toch weten.
Op pakjesavond zul merken dat wie storm oogst, wind zal eten. 😉

De Sint vanuit Madrid
(en binnenkort weer in Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *