Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Sinds januari is Sarah van Ettro opnieuw als vermist opgegeven. Ze werd tot op heden niet gevonden. De politie vermoedt dat zij ergens in Helmond en omstreken verblijft.
Sarah is 1,65 meter, slank, donker haar met extensions, tatoeage ‘Sarah’ op haar linker onderarm en een kruisteken op haar linker middelvinger.
Vorig jaar mei werd de toen 15-jarige tiener ook vermist. Binnen een week werd ze toen aangetroffen in Spijkenisse (in de provincie Zuid-Holland).
Weet jij haar huidige verblijfadres of heb je meer informatie over Sarah? Bel dan de politie op 0900-8844. Zie jij ze nu lopen? Bel dan meteen 112 (registratienummer: 2016019613).

In de reacties een update.

8 reacties:

gewoon een wegloper dus die nu de maatschappij erg veel geld kost met opsporingsacties

Beantwoorden

nare opmerking alex het zal je kind zijn ,

Beantwoorden

@Antje Huisman op woensdag 24 februari 2016 om 11:01:

ik zeg ook niet dat het niet erg is voor de ouders maar het is wel een feit dat het dus een wegloper is en geen misdaad, tegenwoordig is er te weinig geld en agenten om misdaden op te lossen dus lijkt mij dat dat meer voorrang heeft.

Beantwoorden

Komt vanzelf wel weer terug.

Beantwoorden

Ze komt niet meer terug… En laat maar

Beantwoorden

Sarah is aangetroffen in Helmond
“De sinds januari 2016 vermiste Sarah is opnieuw weer terecht.” Dat meldde de politie zojuist op haar Facebook-pagina. Afgelopen week werd zij aangetroffen in Helmond. Ze verkeerd in goede lichamelijke gezondheid.
Het (inmiddels verwijderde) FB-vermissingsbericht vorige maand werd door meer dan 36.000 mensen gezien.

Beantwoorden

Tot een volgende keer, beslist!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *