Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.268 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Bij Parkzicht in Dierdonk rolde vanavond een Ford Mustang uit 1971 deels in het water. Iemand vergat, zoals wel vaker in die wijk, de handrem erop te zetten waardoor de gracht van het Dierdonkpark het eindpunt was.
De om 20.39 uur gealarmeerde politie riepen de hulp in van de takeldienst. Zij trokken de personenauto eruit. Eenmaal op het droge startte de auto, maar welke schade het Dierdonkse grachtenwater wel veroorzaakte, wist Pim Verkoelen (die de foto’s maakte) niet te vertellen.
Pim meldde dat de auto wordt gebruikt bij een toneelstuk in Parkzicht. In dat culturele centrum wordt oa door deze 3 generaties (pdf) al maanden gerepeteerd voor Augustus Oklahoma dat vrijdagavond de première beleeft. De 15-jarige Helmondse toneelgroep Maskerade speelt dit met prijzen overladen Amerikaanse familiedrama 8 keer in een uitverkocht huis. Dat is omgebouwd tot de villa van de familie Weston in het snikhete Oklahoma. Na de verdwijning van vader Beverly maken de familieleden elkaar daar het leven onmogelijk mede dankzij de manipulatieve en aan pillen verslaafde moeder. Zie de promo helemaal onderaan.
We belden 1 van de castleden en vroegen of die Mustang te water wellicht een publiciteitsstunt was. Maar dat blijft voor ons voorlopig een mysterie. Want (alsof je William Shakespeare hoorde) het meest duidelijke antwoord was “het leven is een toneelstuk en wij zijn de acteurs.” Doorvragen bleek zinloos want er volgde iets te vaak een lach en/of “geen commentaar”…

6 reacties:

Mooie stunt met een geweldige classic als het echt zo is. De naam Maskerade doen ze wel eer aan. 🙂

Beantwoorden

Als het een stunt was zou er niet iemand geraakt worden lijkt mij.. Want er lag een man op de grond en nadien liep hij erg moeilijk naar binnen…

Beantwoorden

BlonT ????????????

Beantwoorden
Hanny van den Broek

Zonde!!????

Beantwoorden

Zonde! Grap of geen grap/publiciteit, je bent een dom schaap als je je auto in zijn neutraal laat staan en al zeker als je er dan ook nog de handrem niet opzet????????.

Beantwoorden

@Marijke op woensdag 30 oktober 2019 om 07:46:

Wie was dat dan? Ik denk dat het een acteur was. Ze houden bij Maskerade wel van een dolletje. De droge humor van Frank Arnoldussen is af en toe echt hilarisch.
Trouwens als er iemand gewond was geraakt dan had de weblog dat er echt wel bijgezet, dat doen zij altijd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *