Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.483 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Het Helmondse transportbedrijf Van den Broek Logistics BV viert dit jaar haar 50-jarig  bestaan. Voor wie het niet meer weet: dat is het bedrijf met Nederlands langste roadtrain.
Net als veel Brabantse logistieke bedrijven komt Van den Broek Logistics voort uit de agrarische sector. Toon van den Broek, van origine loondorser en later veehandelaar, nam in 1965 de transportvergunningen over om samen met zijn kinderen te kunnen starten met de firma A.P. van den Broek, later Gebroeders van den Broek Beter & Sneller Transport BV en nu Van den Broek Logistics.
“Anno 2015 is Van den Broek Logistics een solide en ver buiten de Helmondse gemeentegrenzen bekende organisatie” aldus Willie van den Broek, die samen met Karel van Rooij de huidige directie vormt. “Het is mooi dat Van den Broek Logistics zich al 50 jaar uitstekend staande houdt, ook wanneer de markt moeilijker is. In de transportwereld is de afgelopen halve eeuw enorm veel veranderd. Maar voor ons is het werk in essentie altijd hetzelfde gebleven. Al 50 jaar streven we er dagelijks naar om de beste dienstverlening te bieden en onze klanten te ontzorgen door middel van logistieke totaaloplossingen op maat. Op dit moment werken we met 150 medewerkers, zo’n 80 trekkende en 160 getrokken eenheden. Tevens beschikken we over ruim 25.000 m² opslagcapaciteit.” Karel van Rooij vult aan: “Ook een thema als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is van grote waarde binnen ons bedrijf. We verliezen onze maatschappelijke functie nooit uit het oog. Ook hierin schuilt de kracht van Van den Broek Logistics.”
Het vijftigjarig bestaan zal deze maand worden gevierd tijdens een feestavond voor genodigden. Tevens verschijnt een jubileumboek over het bedrijf, waarin de historie en de transportwereld anno nu worden belicht. Diverse (oud-) medewerkers en relaties komen in het jubileumboek aan het woord.

3 reacties:

Proficiat en heel veel succes voor de verdere toekomst.

Beantwoorden
Henny Verstappen

Hartelijk bedankt!

Beantwoorden

Gefeliciteerd, wist niet dat het van oorsprong Helmonds was.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *