Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.073 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vannacht om 02.29 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een autobrand op de Uiverlaan in de Binnenstad. Via Burgernet ging 8 minuten later een oproep uit of iemand iets verdacht had gezien bij deze grijze Volkswagen Golf. Nadat het vuur geblust was, werd de auto afgesleept. De getuigenoproep werd vanochtend via Twitter herhaald door wijkagent Maikel van Dijk.
In een periode van 3 maanden is dit de vijfde nachtelijke autobrand binnen 2 kilometer lopen waarbij de politie brandstichting vermoedt. In november gingen ’s nacht in de Binnenstad ook al 2 personenauto’s in de fik (en een geparkeerde camper werd geprobeerd in brand te steken). In de Erasmuslaan in Helmond Noord was er die maand ook een autobrand. Een maand eerder was een auto in de Lucas Gasselstraat in de Binnenstad aan de beurt. Zie de verslaggeving en foto’s van deze eerdere autobranden.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties staat een update.

4 reacties:

Hoe meer aandacht hierover komt, hoe vaker het zal gebeuren. Dat is het nadeel van de media…

Beantwoorden

Zo denk ik er ook over, Twanneman. Na-apen, want ik wil ook weleens laten zien hoe stoer ik ben. Dat daarmee de autobezitters niet blij zijn, staat als een paal boven water!

Beantwoorden

Update:
De politie en brandweer gaan ervan uit dat het vannacht om brandstichting ging. De brandstichter is tot op dit moment nog niet aangehouden. De politie heeft deze zaak in onderzoek.
Opmerkelijk was dat er in het voertuig houten palen lagen en er aan meerdere kanten van de auto schade zat. Waarom de politieagenten die ter plekke kwamen kogelwerende vesten droegen, weten we niet.

Beantwoorden

Brandstichting..fijn net hier om de hoek..pfffff ellende!

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *