Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.341 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De brandweer kreeg vannacht om 1.43 uur een melding van een autobrand aan de Erasmuslaan in Helmond Noord. Een buurtbewoner die de brandende auto ontdekte, belde de alarmcentrale. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de auto. De auto is volledig uitgebrand. Omdat de auto al enkele uren geparkeerd stond, wordt brandstichting niet uitgesloten. De politie doet daar onderzoek naar. Er raakte niemand bij de brand gewond.
Dit is de derde personenauto deze maand die ’s nachts volledig uitbrandde. De vorige 2 autobranden waren in de Binnenstad. Op 2 november gebeurde dat in de Matthijs Vermeulenstraat en precies een week geleden was het raak in de Van Brusselstraat.
En op 13 oktober ging een geparkeerde auto in de Lucas Gasselstraat (ook in de Binnenstad) door onbekende oorzaak branden. Die ging vervolgens (vermoedelijk uit zichzelf) rijden en kwam tot stilstand tegen de gevel van café NiCo. Ook die auto werd door de brand verwoest. Zie deze, deze en deze foto.
Harrie Fotografie maakte ook dit keer weer de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *