Buiten is het 16 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.980 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vannacht is er wederom een auto volledig uitgebrand in de Binnenstad. Dit keer was dat in de Van Brusselstraat vlakbij de Lidl.
De daar geparkeerde personenauto is door (nog) onbekende oorzaak gaan branden. De om 03.15 uur gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het voertuig geheel uitbande. Brandstichting wordt niet uitgesloten, de politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.
Aan het begin van deze maand brandde ’s nachts in de Matthijs Vermeulenstraat een personenauto volledig uit. In de nabijgelegen Sint Willibrordstraat werd een paar uur eerder geprobeerd een camper in brand te steken. Brandstichting respectievelijk poging brandstichting aldus de politie.
Harrie Fotografie maakte vannacht de onderstaande foto’s.

2 reacties:

Update:
De politie roept getuigen en mensen op die meer informatie hebben over deze brand (of die andere 2), dat bij hen te melden. Dat kan via 0900-8844, maar dat mag ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Beantwoorden

Ach, het is gewoon een nieuwe rage onder de jeugd, maak je niet zo druk en laat ze toch, ze moeten toch iets te doen hebben.

Sarcasme uit>> Hoe meer de media hier aandacht aan geeft, en ook nog vermeld hoe het het beste gedaan kan worden, hoe meer deze dingen gebeuren, beter is om er niets over te melden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *